Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Recupereaza-ti singur fisierele sterse

Chiar daca situatia in care stergem din greseala datele salvate in computer nu este deloc placuta nu trebuie sa intram in panica pentru ca respectivele date pot fi recuperate extrem de simplu si fara costuri suplimentare, lucru extrem de important din punctul meu de vedere. Formatarea din greseala a unei partitii sau stergerea datelor din Recycle Bin sunt doar doua dintre situatiile in care putem ramane din greseala fara datele avute in computer. In cazul in care primul impuls este sa apelezi la o firma specializata in recuperarea datelor sterse din computer iti recomand sa nu faci acest lucru deoarece pe langa faptul ca vei fi nevoit sa dai bani, vei pierde si timp. Ce poti face insa? Sa iti recuperezi singur datele sterse din computer prin intermediul programului EaseUS Data Recovery Wizard. Pe langa faptul ca acest program poate fi utilizat fara costuri, este si extrem de simplu de utilizat iar recuperarea datelor sterse din greseala se realizeaza intr-un timp foarte scurt. Pentru a te bucura de avantajele oferite de catre acest program, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

  1. In primul rand trebuie sa descarci programul pentru al putea instala. Acest lucru il poti face prin intermediul urmatorului site-ului EaseUS.
  2. Instalarea programului este urmatorul pas pe care trebuie sa il faci pentru a a-ti putea recupera datele pierdute. In cazul in care nu esti familiarizat cu instalarea unui program nu trebuie sa iti faci nici un fel de griji deoarece EaseUS Data Recovery Wizard se instaleaza extrem de simplu si rapid. Este atat de simplu sa instalezi acest program incat si o persoana care foloseste pentru prima data computer-ul poate instala acest program.
  3. Dupa instalarea programului se incepe scanarea datelor sterse din computer astfel incat la finalul acestei scanari sa poti recupera datele pe care le doresti. Operatiunea de cautare a datelor sterse nu dureaza mult, acest lucru fiind un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestui program.
  4. Salvarea datelor este ultima etapa ce trebuie parcursa pentru a reintra in posesia datelor sterse din greseala. Pentru a parcurge aceasta etapa tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi din tabelul cu date sterse ce o sa iti apara dupa terminarea scanarii datele pe care doresti sa le recapeti.

In concluzie, EaseUS Data Recovery Wizard este aplicatia ce nu trebuie sa lipseasca din portofoliul cu programe utile oricarui detinator de computer deoarece este o aplicatie extrem de utila.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J