Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Recuperezi datele rapid si eficient

Pierderea datelor stocate pe Hdd reprezinta o problema majora in special daca tratam espre date aferente unei firme de publicitate online sau cei care actioneaza in domeniul IT.

Astfel de griji in ziua de azi numai trebuie sa existe, deoarece firme precum EaseUS au adus pe piata software-urilor un produs eficient si usor accesibil tuturor.

Este vorba de EaseUs Todo Backup, un software ce se poate descarca initial gratuit dar care se poate achizitiona pentru cei care doresc versiunea pro.

Ce ofera Todo Backup?

Salveaza datele în mod regulat pentru a proteja datele de criza si restaureaza în curand fisiere, fotografii, muzica, video, audio si mai mult direct din backup. Asigurati-va că totul merge normal fara intreruperi.

Software-ul reprezinta solutia rapida oferita tuturor persoanelor de acasa ce doresc sa faca mentenanta pe cont propriu fara sa mai apeleze la servicii externe. Totodata software-ul este destinat si micilor su marilor firme care incadreaza deja un support IT si doresc sa foloseasca software-ul pentru performante marite.

Software-ul va actiona de fiecare data in mod eficient in recuperarea dateleor indiferent de formatula cestor fie foto, video, document word sau programe instalate in laptopul dumneavoastra.

Pentru a instala acest software nu este nevoie sa detineti un dispozitiv pc sau mac foarte performant ci trebuie sa indepliniti conditiile minime de a avea cel putin 1GB de RAM, un procesor care sa ruleze la o frecventa mai mare de 500 MHz, spatiu disponibil pe hard disk minim 1 GB dedicat pentru instalarea programului si inca 1 GB pentru ca acesta sa paota rula.

Recoamnd acest produs, deoarece in timp se va dovedi a fi o investitie foarte buna care lasa utilizatorul sa fie independent in procedurile de mentenanta a a sistemului Windows sau Mac.

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul celor de EaseUS care va sta la dispozitie non stop.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J