Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Reducerile continua cu Black Friday 2018!

Toamna se numara reducerile, in special daca vorbim despre reduceri Black Friday! Retailerii autohtoni se pregatesc pentru o noua editie de Vinerea Neagra, iar noi devenim din ce in ce mai nerabdatori sa vedem ofertele.

In cel mai scurt timp vom fi intampinati de Black Friday 2018, mai exact a 8-a editie din Romania a faimosului eveniment de discount de peste ocean. Dar la ce reduceri Black Friday ne putem astepta?

Retailerii au fost destul de generosi in anii trecuti in ceea ce priveste discounturile, asa ca avem toate motivele sa speram la o campanie ce va merita atentia noastra.

Reduceri Black Friday – in anticiparea celui mai mare eveniment de discount din an

Daca in urma cu 8 ani Black Friday nu insemna mare lucru pentru noi – nu mai mult decat o traditie americana – acum este un eveniment pe care chiar il asteptam cu nerabdare.

Din 2011 si pana in prezent, retailerii autohtoni au reusit sa ne atraga atentia cu campanii din ce in ce mai diversificate si ofertante. Asadar nu este de mirare ca la a 8-a editie ne intrebam de ce reduceri Black Friday vom avea parte?

In primul rand, este bine de stiut data oficiala a Vinerii Negre de anul acesta. Cum la noi evenimentul este decalat cu o saptamana mai devreme fata de traditia americana (vinerea dupa Ziua Recunostintei, serbata in a patra zi de joi din noiembrie), poti marca in calendar data de 16 noiembrie 2018.

Desigur, asta nu inseamna ca toti retailerii vor respecta aceasta data. Multi vor porni campaniile mai devreme si sunt cativa care au chiar in acest moment oferte sub sloganul Black Friday 2018.

Chiar si asa, data de 16 noiembrie 2018 va fi cea mai importanta si va aduce oferte improspatate sau “adevaratele” oferte de Black Friday chiar si in cazul magazinelor care au furat startul in cursa pentru reduceri.

Iar ca sa revenim la subiect, oare ce reduceri Black Friday ne pregatesc cele mai importante magazine anul acesta? Ei bine, editiile trecute au avut discounturi care au ajuns pana la -80% sau -90% si chiar pana la -99% in anumite cazuri. Deci credem ca putem spune ca vom avea parte de cel putin acelasi tratament.

Aceste procente de reduceri par foarte atractive, dar desigur ca se aplica doar unor anumite categorii de produse. Din acest motiv au existat plangeri cu privire la ieftinirile puse la bataie de catre magazine. Chiar si asa, credem ca avem multe sanse sa gasim produse de calitate la preturi mai bune decat in restul anului.

Nu mai avem mult de asteptat pana la Black Friday 2018, asa ca acum este momentul sa economisesti putin in anticiparea celui mai mare eveniment de discount din an. Noi iti dorim spor la cumparaturi!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J