Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Recomand reparatii masini de spalat Master Service

Dacă te-ai uitat prin google în ultimul timp, mă gândesc că ai găsit deja top 10 firme care îţi pot oferi acasă reparatii masini de spalat. Însă nu uita că recenziile paginilor de Local Business sunt foarte importante la un astfel de serviciu. Eu cel puţin nu am vrut să chem o firmă, să-mi facă un lucru de mântuială, şi apoi să plece ca şi cum mi-a reparat masina de spalat. Am vrut să fie un service masini de spalat de calitate, care să îmi ofere serviciile la un preţ mic, dar şi să-mi repare masina de spalat aşa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum.

Cum am depistat cel mai bun service in reparatii masini de spalat

Dând din search în search, am ajuns să analizez şi website-ul celor de la Master Service. Mi-au părut oameni de treabă de la primul telefon dat, însă nu m-am oprit din analizat. Le-am spus tuturor celor pe care i-am sunat că maşina de spălat nu vrea să mai pornească din cauza unui buton roşu ce mi-l arată în display. Însă nimeni nu a venit cu soluţia, doar cu ideea că s-ar putea deplasa să constate stricăciunea, şi am considerat că nu sunt ei neapărat oamenii de care am nevoie. La Master Service, am sunat şi le-am spus că dacă sunt un service de reparatii masini de spalat de calitate, îmi vor spune ce are maşina mea nu vrea să pornească din cauza unei iconiţe roşii în display….. Şi ce credeţi?

15151139_1175756175838103_1411648588_n

Masina mea de spalat nu pornea pentru că nu era conectată la apă. Asta a fost problema de fapt. Cine credeţi că mi-a rezolvat-o? Master Service! S-au deplasat la domiciliul meu şi nu am plătit absolut nimic pentru faptul că mi-au rezolvat problema. Pentru asta îi recomand, alţii ar fi cerut minim 100 de lei, doar că s-au deplasat în Bucureşti-ul ăsta mare. Şi chiar îi apreciez. Le-am salvat numărul, şi în caz că se mai ivesc probleme cu masina mea de spălat, o să ştiu că am pe cine mă baza. Şi anume: Service masini de spalat Master Service. Ei oferă atât reparatii masini de spalat in Bucuresti, cât şi în localităţile din jur.

Ai şi tu probleme cu maşina de spălat? Apelează la un service specializat în reparatii masini de spalat

Dacă ai vreodată probleme cu maşina de spălat, Master Service îţi poate fi un prieten adevărat. Se deplasează la locaţia ta fără să plăteşti niciun leu, iar în cazul în care maşina nu are decât o problemă de proastă fixare a furtunului, ei nu o să te taxeze aşa cum fac alţii. Apelează la un service specializat în reparatii masini de spalat, şi cred sigur că nu o să-ţi pară rău de alegere făcută. Cel mai mişto lucru pe care l-am aflat de la ei e că fac această meserie de peste 10 ani şi în cazul în care maşina ta are nevoie de piese noi, nu mai trebuie să aştepţi. Ei le au pe stoc deja!

Nu uita că maşina ta de spalat trebuie sa aibă un service reparatii masini de spalat pe măsură!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J