Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Reparatii navigatii auto si GPS pe masina: BMW, Mercedes, Audi, VW

Multe masini vin din fabrica cu GPS built-in, dar se intampla uneori sa aveti nevoie de specialisti in reparatii navigatii auto pentru update harti, service si tot ce tine de softul in sine. Sistemul de navigatie este incorporat in bord. Hartile sunt stocate asemenea unei aplicatii software, ceea ce inseamna automat ca vor “expira” pe masra ce se dezvolta noi drumuri si apar noi intersectii. Aici intervine un expert in reparatii navigatii auto. La fel se poate intampla si daca ati cumparat o masina bmv, vw, mercedes etc din strainatate dar nu va descurcati sa-i folositi sistemul de navigatie pentru ca este setat pe alte locatii.

Azi aproape orice sofer foloseste sistem de navigatie auto, iar acesta devine cu atat mai important cu cand discutam despre deplasari de amploare, in strainatate, in locatii si orase noi. Daca masina nu are sistem de navigatie incorporat, soferul poate opta pentru un GPS mobil sau se poate folosi de o aplicatie speciala direct pe telefonul mobil. Daca aveti o masina cu sistem de navigatie auto defect, investiti intr-o reparatie in loc sa renuntati la ideea valorificarii sale in detrimentului unui GPS portabil. Sistemele de navigatie incorporate prezinta avantajele lor: nu raman la vedere si deci nu atrag hotii, sunt plasate strategic, la indemana direct pe bord, sunt simplu de utilizat, nu necesita montare si demontare de fiecare data cand va urcati/ coborati din masina.

Azi sistemele de navigatie auto sunt echipate cu o multime de functionalitati iar acest lucru este unul bun pentru ca soferii se pot bucura de calatorii mai sigure si mai relaxante. Exista un oarecare stres atunci cand trebuie sa ajungi intr-o locatie noua si nu te poti descurca pe strazi pentru ca totul este nefamiliar. Dar GPS face ca totul sa fie mult mai simplu.

Cum functioneaza sistemele de navigatie auto?
Ele primesc semnale de la sateliti si identifica pozitia si directia vehiculului prin combinarea acestor date cu informatii obtinute de la diferiti senzori de bord.

Intre localizarea pozitiei actuale a masinii si directionarea unui conducator auto spre o destinatie, un sistem de navigatie utilizeaza urmatoarele patru baze de date pentru a decide traseul pentru sofer:
– Date despre retelele rutiere – configuratii, conditii, atribute
– Date de voce – ghid
– Date despre locatii – denumiri, adrese, structuri reprezentative etc
– Date background – rauri, cai ferate etc.

Pentru reparatii navigatii auto, inclusiv bmw, vw, skoda, mercedes apelati la profesionisti reparatiinavigatiiauto.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J