Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Reportofon Sony ICD-PX312 – Pret Si Specificatii

Sony-ICD-PX3121Nu-mi vine in minte vreun produs Sony care sa nu fie de cea mai buna calitate, care sa nu respecte standardele de calitate impuse de lunga traditie si experienta a producatorului Nipon. Astazi vom vorbi despre un reportofon cu o capcitate de inregistrare incredibila, de pana la 536 de ore, si anume Sony ICD-PX312.

Chiar daca memoria interna a acestui reportofon are doar 2 Gb, capacitatea lui de inregistrare e de pana la 536 de ore, interval de timp mai mult decat suficient pentru nevoile oricui. Practic, poate fi folosit pentru a inregistra cursurile la facultate pe un intreg semestru, fara nici cel mai mic impediment.

Mai mult, producatorul nipon a luat in calcul la crearea acestui gadget faptul ca va fi folosit in mai multe medii, cu nivele ridicate de zgomot. Astfel, utilizatorii pot sa seteze dinainte ce anume vor inregistra (o discutie in mediu zgomotos, o dictare, muzica, etc. ) beneficiind astfel de setari predefinite, tocmai pentru ca ei sa poata reda apoi intreaga inregistrare la un nivel optim.

Ceea ce face acest reportofon Sony ICD-PX312 diferit de majoritatea celorlalte reportofoane, e faptul ca anuleaza o mare proportie din zgomotul de fundal, astfel ca utilizatorii beneficiaza de o inregistrare ce de cele mai multe ori, in conditii normale, poate fi auzita fara nicio problema.

Afisajul are loc pe un ecran LCD, ecran ce arata nivelul bateriei, timpul momentan inregistrat. Desi nu este un ecran de tip touch screen, display-ul este foarte usor de “descifrat”, gratie si luminozitatii generate de led-urile de sub ecran.

Totodata, acest reportofon vine la pachet cu un cablu USB, menit sa:

  • permita transferul de date intre reportofon si computer/laptop;
  • reincarce bateriile reportofonului;
  • fie compatibil atat cu sistemul de operare Windows, cat si cu Mac.

Astfel, considerand si pretul scazut (de sub 200 de lei), precum si toate avantajele descrise mai sus, as spune ca acest reportofon Sony ICD-PX312 este unul pe care orice student sau orice om de afaceri trebuie sa il aiba.

Mai multe spefcificatii la diverse produse direct pe acest site.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J