Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review AOC e2752Vq! Caracteristicile unui LED de 27 inch

Cei de la AOC nu stau degeaba si fac din ce in ce mai multe monitoare si din ce in ce mai calitative. Tot vedem pe toate site-urile monitoare AOC la preturi foarte mici, de exemplu gasim mai pe toate magazinele online monitoare de 19 inch la pretul de 299 lei, bineinteles nu trebuie sa va asteptati la performante pentru ca nu sunt monitoare gaming, sunt LCD-uri obisnuite cu preturi extrem de mici.

De curand s-a lansat e2752Vq, un monitor LED cu o diagonala de 27 inch care suporta o rezolutie de 1920 x 1080, mai exact este un FULL HD cu conexiuni cum ar fii D-Sub, DVI-D, HDMI, dar si huburi DisplayPort si USB pentru stick-uri, camere etc.

Ce il face impresionant este timpul de raspuns de doar 2 ms care asigura redarea imaginii in jocuri fara distorsiuni, plus de asta pe el mai gasim si doua difuzoare insa nu cred ca sunt asa de necesare.

Caracteristici:

model: AOC e2752Vq

tehnologie: LED

diagonala: 27 inch

timp de raspuns: 2 ms

conectivitate: D-Sub, DVI-D, HDMI, dar si huburi DisplayPort si USB

rezolutie: FULL HD 1920 x 1080

consum: 38 watti

pret: 1547 RON

 

Una peste alta este un monitor foarte bun din toate punctele de vedere insa pretul mi se pare destul de piperat pentru Romanii de rand. Bineinteles ca si caracteristicile sunt indiscutabile, probabil isi merita fiecare leu.
One thought on “Review AOC e2752Vq! Caracteristicile unui LED de 27 inch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J