Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review ASUS Transformer Pad Infinity 700: Pret, detalii si pareri!

Cei de la Asus au lansat pe piata o tableta extraordinar de interesanta , atat ca design cat si ca mod de utilizare. Este prima tableta full HD din Romania, are un design elegant si modern , iar carcasa din aluminiu prelucrat foarte fin.
Noua tableta este echipata cu dislay Super IPS+ LCD de 10.1 inch, cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli ceea ce este cu siguranta o performanta in domeniu.
Pentru fotografii si video puteti folosi o camera de 8 megapixeli, cu autofocus si blit LED sau puteti deasemenea utilza camera de 2 megapixeli pentru videoconvorbiri din partea din fata a lui ASUS Transformer Pad Infinity 700 .
La sectiunea dotari aceatsa are pentru dumneavoastra un accelerometru, giroscop, busola si o baterie de 25 Wh, care ofera 10-11 ore de functionare doar pe tableta, plus inca 5 ore cu tastatura dock, care cu siguranta va este de un real folos cand vreti s alucrati la birou.
Ecranul Full HD care suporta 600 de unitati nits de luminozitate, este cu siguranta unul din cele mai mari atuuri ale acestui produs de ultima generatie cu care cei de la Assus doresc sa cucereasca piata tabletelor.
Ca minusuri nu prea avem ce sa gasim , fiind un varf al tehnologiei din domeniul tabletelor, poate doar difuzorul plasat in partea din spate, sicare poate fi acoperit din greseala cu mana in timpul utilizarii.
La ora actuala este cea mai buna tableta Android pe care o putem cumpara in Romania si va ramane la acest statut probabil toata vara. Pretul este destul de piperat, undeva la 2800 RON.
Acestea fiind zise va recomandam cu plarecere ASUS Transformer Pad Infinity 700Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J