Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pret: Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 – produs la oferta !

Pentru cei care sunteti interesati sa va cumparati o tableta va recomandam modelul Toshiba Excite Pure, care este unul exceptional atat din punct de vedere al functionarii cat si al raportului calitate-pret.

Veti beneficia intotdeauna de o functionare rapida datorita faptului ca acest model Toshiba Excite Pure este dotat cu un procesor quad-core prin care redarea continuturilor nu va fi oprita si nici incetinita. Procesorul de tip NVIDIA Tegra 3 are darul de a va oferi o accelerare a vitezei chiar si pentru cele mai sofisticate sau solicitante aplicatii, beneficiind intotdeauna de ceea ce inseamna performanta.


excite pure
Modelul Excite Pure de la Toshiba are sistemul de operare Android 4.2 cu versiunea imbunatatita Jelly Bean, cu ajutorul careia va veti bucura de o viteza mult mai mare de navigare. Din acest motiv atat navigarea pe internet cat si redarea continuturilor video HD se vor face intr-un mod fluid, fara intreruperi sau incetiniri ale conexiunii sau ale imaginilor redate.

La fel de bine vor functiona pe aceasta tableta si aplicatiile, iar in ceea ce priveste jocurile acestea pot fi jucate ca de pe o consola.

Inca un lucru pentru care va recomandam cu cea mare responsabilitate acest produs remarcabil, il reprezinta faptul ca veti avea parte de o memorie interna de pana la 32 GB, spatiu suficient pentru a va stoca tot ceea ce doriti, de la poze de familie, clipuri pana la filme in intregime.

In plus veti avea posibilitatea de a urmari fisierele de pe tableta pe televizorul dvs compatibil cu ajutorul conexiunii micro-HDMI. Inca un lucru demn de a fi remarcat este aplicatia foarte utila Bluetooth 4.0 prin care vei avea posibilitatea de a transfera fisiere intre tableta si alte dispozitive mobile foarte rapid pe o distanta de pana la 100 de metri.

Si daca pana acum nu am reusit inca sa va convingem ca merita sa aveti acest dispozitiv la dumneavoastra acasa va mai informam ca aceasta are o baterie de tip Li-Polimer cu 2 celule care are o autonomie de lucru de aproape zece ore si asta in modul de redare video.

Aceasta tableta este prevazuta cu doua camere web: o camera de 3.0 megapixeli cu autofocus in spate si una in fata de tip Ambient Light Sensor de 1.2 megapixeli.

Display-ul tabletei Toshiba Excite Pure este unul Capacitive Multitouch de tip Toshiba Autobrite avand diagonala de 10.1 si o rezolutie de 1280×800.

Acest dispozitiv se gaseste pe stoc in culoarea argintie, cantarind aproximativ 630 grame la dimensiunile (WxDxH) de 261x179x10.5 milimetri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J