Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Sistem Boxe 5.0 Taga Harmony TAV-506 V.2 – pret si pareri !

Taga Harmony TAV-506

In urma cu cateva zile m-am decis sa-mi achizitionez noul sistem de boxe de la Taga Harmony, un sistem ce are o putere reala de 540 w RMS, un sistem care mi-a facut cu ochiul inca de la prima vedere. Nu ma pricep atat de bine la boxe, asa ca am mers oarecum si pe mana prietenilor care mi-au recomandat acest sistem.

Ei bine, in cursul zilei de astazi am inceput sa-l testez si nu am decat sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Momentan nu am pareri negative, insa daca vor aparea probleme cu siguranta va voi spune intr-un update la acest articol.

Va d-ati seama ca am decis sa cumpar un sistem de boxe de la o firma necunoscuta, o firma care la prima vedere nu-mi inspira incredere. Dar pana la urma am zis sa nu mai merg mereu pe acelasi principiu si sa aleg o marca mai necunoscuta, dar sa se auda mult mai bine decat una cunoscuta, mai mult de atat m-a costat si mai putin.

Acum nu am decat sa imi zic parile pozitive care m-au determinat sa achizitionez Sistemul de Boxe 5.0 Taga Harmony TAV-506 V.2

* In primul rand “puterea” a fost principalul factor, cu cat se aude mai tare si clar cu atat mai bine, cel putin a inceput sa nu ma mai intereseze daca e facut in china sau in alte tari mai slab dezvoltate, important este sa se auda cat se poate de tare si sa simt bass-ul foarte puternic.
* Design-ul este iarasi un factor extrem de important, cum am spus si mai sus a fost un sistem care m-a atras inca de la prima vedere, este negru si lucios, cu 2 sateliti mai micuti care se pot monta pe perete + un central si cele doua boxe principale.
* Pretul extrem de bun, pai daca iti alegi aceeasi putere de la Sony, probabil o sa platesti mai mult decat dublu, asa mai bine o firma mai necunoscuta cu aceleasi caracteristici.

Tip: Sistem 5.0
Putere RMS (W): 540
Impedanta (ohmi): 6
Putere RMS (W) sateliti: 100 (surround)
120 (fata)
Sensibilitate dB sateliti: 89 (fata)
86 (surround)
Putere RMS (W) satelit central: 100
Sensibilitate dB satelit central: 88

Achizitionand Sistemul Boxe 5.0 Taga Harmony TAV-506 V.2 primesti o garantie de 24 de luni cu posibilitate de a extinde cu pana la 48 de luni. Daca il achizitionezi de pe cel mai mare magazin online din Romania, beneficiezi de o oferta de pret extrem de buna, plus transport gratuit si desfacerea coletului la livrare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J