Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Televizor LED Akai, 47 cm, HD, LT-1909AB: Cel mai ieftin televizor LED !

Gata, am trecut de ziua pacalelilor si trecem direct la fapte concrete, preturi bomba si super promotii. De aceasta data prezentam unul din cele mai ieftine televizoare LED existente pe piata, este vorba de modelul LT-1909AB, un TV ce este fabricat de Akai (AKAI produce o serie foarte larga de aparate, de la amplificatoare si boxe Hi-Fi pâna la televizoare LCD si cu plasma, playere DVD si DVD portabile, Home Cinema, portabile audio, aer conditionat, frigidere, aragazuri si DAP-uri.)

Akai LT-1909AB este un televizor LED ce are o diagonala de 47 cm, un TV ce a fost lansat undeva in anul 2013 si de atunci pare sa fie unul din cele mai vandute televizoare led de dimensiuni mici (verifica noua oferta de pret).

Fara sa-l laudam prea mult, putem spune ca vine cu o imagine HD si cu un contrast dinamic 50000:1, avand o luminozitate de 250 cd/mp, insa ce ne bucura foarte mult la acest TV este faptul ca vine cu un timp de raspuns de 5 ms, asadar nu mai suntem nevoiti sa asteptam prea mult atunci cand schimbam canalele sau atunci cand il conectam la PC si ne jucam un CS.


De asemenea pot sa spun ca sunt incantat ca are port HDMi si imi pot conecta consola pe care o am, iar ca tot veni vorba de conectivitate putem sa mai enumeram Intrare USB 2.0 si Intrari Scart (RGB).

Televizor LED Akai, 47 cm, HD, LT-1909AB

Nu am gasit pe internet informatii referitoare la consumul de energie, dar numai prin simplul fapt ca este LED, ne gandim ca are un consum de maxim 30-35 w.

Cat despre pret, chiar nu dorim sa discutam pentru ca merita cu siguranta. Ganditi-va ca televizorul Akai LT-1909AB il puteti pune in bucatarie sau de ce nu chiar in dormitor, un TV ce nu va stricati ochii ca la plasmele de dimensiuni mai mari.

In mare parte nu mai avem nimic de adaugat pentru noul televizor de la Akai, noi doar putem spune ca daca sunteti in cautarea unui televizor de dimesnini mai reduse, puteti opta pentru modelul LT-1909AB de la Akai, un model care se incadresa perfect in raportul pret-calitate-performante.
One thought on “REVIEW: Televizor LED Akai, 47 cm, HD, LT-1909AB: Cel mai ieftin televizor LED !

  1. Ciprian B.

    Chiar saptamana trecuta am vazut preturi foarte bune pentru produsele AKAI intr-un hypermarket. De ceva vreme nu prea mai erau prezenti la noi pe piata.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J