Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Televizor LED LG, 81cm, Full HD, 32LN5400

Mai devreme am prezentat un televizor ceva mai scump, insa acum a sosit momentul sa prezentam LG 32LN5400, unul din cele mai ieftine televizoare LED ce are o diagonala de 81 de cm (aproximativ 32 inch), ieftin si bun, calitate Coreana la pret rezonabil(verifica noua oferta de pret).

In ciuda faptului ca pretul este destul de scazut, LG 32LN5400 este FULL HD ce are un IPS Panel, aceasta functie facandu-l sa se vada din toate unghiurile la fel, plus de asta ii da o nota de claritate si contrast extrem de puternic, un FULL HD ce se mai remarca si prin Dynamic MCI 100 care ajuta foarte mult la claritate atunci cand imaginile sunt intr-o miscare rapida .

De asemenea LG 32LN5400 mai foloseste tehnologia Triple XD Engine care da culoare, contrast si claritate, un televizor ce are un raport calitate-pret excelent.


Ca si conectivitate dorim sa remarcam cele doua porturi HDMi, extrem de importante atunci cand dorim sa conectam un Play Station sau dorim sa urmarim un film de pe laptop pe televizor.

LG 32LN5400

Fiind un televizor LED, LG 32LN5400 are un consum redus de energie, asadar acest TV consuma 41 w, acest consum, in mod cert este datorita tehnologiei LED care face sa consume destul de putin curent.

Pe langa consuml redus de energie putem sa remarcam fiabilitatea produselor de la LG, asta pentru ca in ultima vreme au intrat foarte tare pe piata cu zeci de produse extrem de reusite, tin sa precizez lansarea telefonului LG G2, sau noua gama de televizoare si SMART TV-uri de la LG. Tin sa precizez ca este un concurent aprig pentru Samsung, uneori chiar depaseste prin pretul extrem de mic. Mai jos aveti un tabel ce ne arata dimensiunile cu si fara stand.

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:738 x 449 x 79.0
Dimensiuni (W x H x D) cu stand:738 x 497 x 207
Putere consumata:41 W
Greutate (Kg):7C
Caracteristici speciale:MHL, SIMPLINK (HDMI CEC), DLNA

In conditiile in care dorim sa achizitionam un televizor LED, putem alege cu siguranta modelul LG 32LN5400 care vine la un pret de 1099 RON cu transport gratuit oriunde in Romania si plus de asta aveti posibilitatea sa desfaceti coletul la livrare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J