Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Uscator de rufe cu condensare Hotpoint TCD77B6H – pret si pareri !

Comoditatatea si tehnologia au ajuns sa dezvolte cele mai tari electrocasnice, asta pentru a face viata mai usoara gospodinelor si nu numai. Pe langa masinile de spalat clasice avem si ceva nou, ceva cu care putem usca rufele, asta o putem face direct cu un uscator de rufe cu condensare, numit Hotpoint TCD77B6H, un uscator ce are o capacitate de incarcare de 7 Kg.

Am tot cautat pe internet timpul necesar pentru a usca rufele dar nu am gasit nimic, probabil dureaza undeva la 10-15 min, acum depinde si de programul selectat, putem alege din cele 16 programe: Antisifonare, Antialergic, Baby Delicate, Jucarii plus, Calcare usoara etc.

Interesant este faptul ca arata foarte bine, nici nu zici ca este un uscator de rufe pentru ca seamana identic cu o masina de spalat performanta, practic sunt cam la fel, tot incarcare frontala si cam aceleasi dimensiuni.

res_c457371a064ec924ea62ecdd27c14d2e
Cei de la HotPoint ne ofera pentru uscatorul de rufe TCD77B6H 5 ani de garantie, in plus de asta site-ul emag te ajuta sa scapi de produsele vechi de acasa, asadar clientii vor putea beneficia de ridicarea produsului vechi de acasa, in momentul livrarii la domiciliu a produsului nou. Aceasta fiind una din cele mai recente beneficii aduse de cel mai mare magazin online din Romania. De asemenea uscatorul de rufe cu condensare Hotpoint TCD77B6H are 3 nivele de uscare, in functie de hainele care le introducem in uscator putem selecta nivelul de uscare.

Uscator de rufe cu condensare Hotpoint TCD77B6H se remarca si prin functiile de siguranta: semnalizare acustica dupa terminarea programului si programare intarziata.

Hotpoint TCD77B6H are un pret de 1.199 Lei, transport gratuit in Romania, 5 ani garantie si un discount de 200 RON, asta pentru ca a costa 1.399 ron, dar acum il putem achizitiona la oferta, o oferta foarte buna pentru cei care au in gand sa-si achizitioneze un asemenea produs.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J