Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0

Datorita tehnologiei IPL, care semnifica lumina intens pulsata, epilatorul Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 face parte din ultima generatie de epilatoare Derma Perfect de la Rowenta. Metodele traditionale de epilare pot fi date uitarii, gratie acestui aparat, care indeparteaza firele de par prin directionarea unui puls luminos spre foliculul de par. Astfel, foliculul de par este distrus.

Sunt suficiente sase sedinte pentru a se rari firele de par in proportie de 83%, iar cele care raman vor deveni mult mai subtiri si mai deschise la culoare, pentru a fi dificil de observat. Extrem de interesant este faptul ca rezultatele obtinute se vor mentine pe perioade de luni de zile, pana sa fie nevoie de o noua sedinta.

In plus, epilatorul Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 dispune de un design ergonomic, pentru a fi mai usor de utilizat, alaturi de un filtru UV de inalta performanta si a fost testat si aprobat dermatologic. Astfel, poate fi utilizat in deplina siguranta. Accesorul Pro Precision ofera posbilitatea de a muta aparatul cu precizie, pentru o acoperire in intregime a zonei pe care doriti sa o epilati.

Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0

Utilizarea este usoara, astfel incat se ruleaza sistemul Pro Precision pe piele, apare indicatorul colorat si se emite impulsul atunci cand indicatorul colorat este in intregime roz. Pentru o siguranta crescuta, este integrat un detector de culoare a pielii. Mai mult decat atat, este ultra-sigur pentru piele si ochi, deoarece este dotat cu un senzor care stopeaza impulsurile luminoase atunci cand nu se afla in contact cu pielea.

O piele matasoasa si frumoasa este o prioritate pentru fiecare femeie, insa indepartarea firelor de par neplacute poate crea neplaceri de cele mai multe ori. Astfel, Rowenta va propune un produs modern, care garanteaza disparitia firelor de par inca din prima luna de utilizare. Este foarte adevarat ca pretul unui astfel de aparat poate parea mai mare, insa si beneficiile pe care le ofera sunt numeroase.

Poate fi considerat o investitie pe termen lung, mai ales ca sedintele platite in saloanele de infrumusetare nu sunt nici acestea lipsite de costuri. Poate fi utilizat din confortul propriei locuinte, pentru a avea pielea pe care o doriti, fara sa mai fie nevoie sa va deplasati la saloanele de infrumusetare sau sa cereti ajutorul unui profesionist. Dumneavoastra va veti oferi astfel un tratament de indepartare a parului corporal profesionist, care este utilizat de dermatologi celebri.

banner 3

Pro
tehnologie IPL
profesional
poate fi folosit in orice zona a corpului

Contra
pret destul de mare, ideal este daca il gasiti la oferta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J