Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung 48H6240 – review

Un televizor smart poate fi considerat un must have al tehnologiei moderne, mai ales daca iubiti filmele tridimensionale. Daca va intereseaza un astfel de model performant, care sa fie generos in ceea ce priveste calitatea imaginii si claritatea sunetului, atunci modelul Samsung 48H6240 este potrivit pentru dumneavoastra.

Dispune de o diagonala de 120 de centimetri, cu o rezolutie Full HD si un aspect de 16:9. Cu siguranta acest nou model Samsung, care a fost lansat pe piata in anul 2014, va atrage toate privirile asupra lui inca de la prima vedere. Design-ul elegant, cu margini subtiri, se va integra perfect in aproape orice incapere.

Rezolutia Full HD ofera o imagine mult mai clara decat cea oferita de televizoarele HD standard. In plus, imaginile in miscare sunt redate cu o claritate crescuta, datorita functiei Clear Motion Rate, care are rolul de a elimina neclaritatile produse de miscare. Alaturi de claritatea imaginii, acest televizor este apreciat si pentru procesorul puternic Quad Core. Datorita acestuia, asigura o rapiditate crescuta pentru multitasking.

Televizor Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD

Televizor Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD

Nu este de neglijat faptul ca acest televizor beneficiaza de tehnologia 3D, gratie careia veti putea viziona din confortul propriei locuinte filme tridimensionale. Sufrageria dumneavoastra poate deveni o sala de cinema, unde sa va bucurati impreuna cu persoanele apropiate, de filmele pe care le indragiti.

Doriti sa urmariti continutul de pe mobil pe ecranul mare al televizorului? Cu modelul Samsung 48H6240 acest lucru este posibil, intr-un mod cat mai simplu si cat mai rapid. Prin tehnologia imbunatatita Screen Mirroring, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati pictograma Screen Mirrroring din panoul de notificari al telefonului mobil si sa sa va bucurati de continutul dorit.

Totodata, modul Fotbal transforma orice meci de fotbal vizionat intr-o experienta mult mai placuta. Sunetul este mult mai clar, iar culorile vii sunt redate cu fidelitate, pentru a crea o imagine cat mai realista si o atmosfera asemanatoare celei din tribune.

Sunetul este asigurat de 2 difuzoare de 10 W fiecare, alaturi de functii DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Dolby MS10. Conexiunea la internet este posibila prin Wi-Fi integrat si RJ-45, iar cele 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, 1 intrare video composite, 1 intrare component si o intrare Scart,  asigura o conectivitate crescuta.

De la imagine, sunet, pana la functiile sale inteligente, televizorul Samsung 48H6240 isi poate multumi utilizatorii. Este un model performant, de care cu greu va veti mai putea desparti.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J