Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy Nexus i9250 ramane un telefon foarte apreciat !

Samsung Galaxy Nexus i9250Desi a venit pe piata smartphone-urilor cu mai bine de un an in urma, Samsung Galaxy Nexus i9250 este in continuare unul din cele mai bune telefoane mobile inteligente si printre cele mai apreciate. Specificatiile tehnice, precum si review-urile celor care utilizeaza acest gadget, inca il recomanda ca o optiune excelenta pentru cine isi doreste un smartphone elegant si performant.

Display de tip Super AMOLED

Ecranul modelului i9250 este unul de tip Super AMOLED si dezvolta o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Cele 16 milioane de culori se vad exceptional pe display-ul cu diagonala de 4.65 inch, iar functia Multi – touch si sticla curbata ce il compun, ne dau convingerea ca tinem in mana un telefon proiectat cu multa responsabiltiate si respect fata de client.

Procesor Cortex A9 Dual Core si sistem de operare Android v4.0

Galaxy Nexus i9250 este dotat cu un procesor Cortex A9 Dual Core cu frecventa de 1200 MHz, asistat de sistemul de operare Android v4.0 (Icea Cream Sandwich), iar memoria interna este de 16 GB, suficient pentru documentele, pozele si eventualele filme ce doriti sa le vizionati. 1 GB de RAM este suficient pentru ca smartphone-ul sa functioneze impecabil.

Camera Foto – Video

Camera telefonului are 5.0 MP, rezolutia foto fiind de 2592 x 1936 pixeli, iar cea video de 1920 x 1080. Fotografiile si filmuletele au deci o calitate foarte buna, asistate de blitz-ul LED integrat si functii ca Zero shutter lag sau modul foto Panoramic. Functia HD este foarte apreciata de catre cei ce si-au cumparat deja un i9250.

Conectivitate si baterie

Partea de conectivitate cuprinde ceea ce avem nevoie, anume Bluetooth v3.0, Wireless, port MicroUSB, Jack pentru casti si GPRS. Autonomia bateriei, de tip Li-Ion si capacitate de 1750 mAh, este una acceptabila, 17 ore in modul vorbire si 270 de ore la modul asteptare.

Telefonul poate fi si usor customizat, existand o fereastra dedicata aplicatiilor recent utilizate, iar widget-urile pot fi aranjate exact dupa nevoile noastre. Aplicatiile precum Document viewer sau Adobe Flash Player, si senzori ca Giroscopul, cel de proximitate, barometrul, busola digitala si accelerometru pot sa ne faca viata mai usoara.

Toata tehnologia si functiile acestui Samsung Galaxy Nexus i9250 sunt adunate intr-o carcasa de 67.94 x 135.5 x 9.47 si 150 de grame.

Pro

–         Display elegant

–         Camera video – foto, calitate ridicata a imaginii

 

Contra

–         Nu exista posibilitatea mariri capacitatii de stocare prin card microSD

–         Autonomia bateriei putea fi mai buna
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J