Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy Note 3: Primele imagini cu noul Note…

Eu detin cu Galaxy S3, un telefon destul de mare care nu-l poti manevra in nici un fel doar cu o singura mana, nu mai zic ca nu poti raspunde sub nici o forma daca esti la volan, adica risti sa faci accident daca te chinui sa raspunzi…asta daca nu ai hands-free pe masina pentru ca atunci lucrurile sunt destul de usoare.

Nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa arate Samsung Galaxy Note 3, un gigant care nu il vei putea tine in mana, practic o tableta care nu merita sa ti-o cumperi. Cel putin aceasta este parerea noastra despre Note 3, suntm de acord ca este foarte performant insa cu vorbitul la telefon ne descurcam destul de greu.

Galaxy-Note-III

Despre Note 3 se zvoneste ca o sa aibe ecranul de 5,9 inch. Gadgetul va veni cu un display Full HD, ca cel de pe Galaxy S4, de asemenea o sa vina cu un procesor Exynos 5410 Octa, cu 4 Cortex A15 la 2,0 GHz si alte 4 Cortex A7 la 1,7 GHz. Pffff…tampenii si iar tampenii.

Memoria RAM se zvoneste ca o sa aibe 3 GB, o bijuterie, o tableta sau un telefon ?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J