Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung HD 32EH4000 – un TV LED foarte ieftin!

Televizor LED Samsung, 80 cm, HD 32EH4000Samsung HD 32EH4000 este un TV entry level destinat in special celor care nu dispun de un buget prea mare.

Acest televizor are un design destul de neobisnuit. Ecranul vine cu o diagonala de 80 cm si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Televizorul suporta formatul HD, astfel ca veti putea urmari filme si emisiuni TV de o calitate superioara. In ceea ce priveste tehnologiile pe care le incorporeaza acest ecran, nu ar fi rau sa amintim despre Clear Motion Rate 50, HyperReal Engine, Digital Noise Filter si Wide Color Enhancer Plus.

Televizorul cantareste foarte putin – doar 6,4 kg si are un consum de energie incredibil de mic – 32 W. Din pacate acest TV sufera la capitolul dimensiuni. Masoara 738 x 436 x 92,7 mm – deci nu e chiar foarte slim.

OFERTA – Vezi cel mai mic pret: Televizor LED Samsung, 80 cm, HD 32EH4000
Sunetul e de o calitate satisfacatoare, televizorul avand doua boxe de 10 W fiecare. De asemenea veti observa ca vine si cu un tuner digital si un player media integrat extrem de folositor. La partea de conexiune, Samsung HD 32EH4000 beneficiaza de o intrare USB v2.0, o intrare Scart, una video composite, o iesire audio si una HDMI.

Pe langa cele spuse cei de la emag ne spun ca acest TV FOLOSESTEun sistem avansat de imbunatatire a calitatii imaginii, mai pe scurt intitulanduse Samsung Wide Color Enhancer Plus care imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J