Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung a lansat Chromebook 2

Lansat de curând, Samsung Chromebook 2 este un model mai performant şi mai puternic decât predecesorul său, printre punctele forte numărându-se procesorul Intel Celeron, o baterie care are o autonomie de funcţionare de până la 7 ore, dar şi o tastatură ergonomică.
Samsung menţine design-ul reuşit de la modelul Chromebook anterior şi creează un notebook care evoluează din punctul de vedere al funcţionalităţii. La exterior, cum spuneam, aspectul este acelaşi, Samsung menţinând carcasa din piele din partea superioară, element extrem de apreciat şi la modele precedente.

chromebook2-13_013_dynamic_titanium-gray
Noua versiune păstrează şi rezoluţia de 1,366×768 pixeli, touchpad-ul eficient însă, în ceea ce priveşte calitatea culorilor pe care le afişează, ar mai fi de lucrat, acestea apărând destul de fad.
Tastatura este confortabilă, distanţa dintre taste este potrivită, având în vedere că vorbim despre un laptop de dimensiuni mici. Clikpad-ul răspunde ireproşabil la comenzi, iar dimensiunile acestuia nu incomodează.

Chromebook2-13-04
Samsung Chromebook 2 vine cu o cameră Web de 720p cu microfon şi speakere stereo, un card microSD şi HDMI. Cele mai mari schimbări au fost făcute în interior, iar prima dintre ele este procesorul Intel Celeron N2840, care înlocuieşte procesorul Samsung Exynos, întâlnit la celelalte Chromebook-uri lansate ulterior. Au mai fost adăugate grafice Intel HD, memorie de 2 GB, 16 GB memorie depozitare internă, 802.11 AC conexiune wireless şi Bluetooth 4.0, ceea ce îl transformă într-un Chromebook tipic.
Vizionarea unor filme HD sau ascultarea unor melodii pe Google Play Music, în timp ce lucraţi pe alte tab-uri, sunt posibile, fără a întâmpina vreo problemă. Mai mult, Samsung vine cu un suport live pe care îl puteţi accesa, dacă întâmpinaţi totuşi dificultăţi în folosirea acestui Chromebook. Chat-ul poate fi deschis accesând meniul Chromebook Help instalat pe laptop. O echipă Samsung vă va răspunde la nelămuririle legate de funcţiile Chrome OS de bază dar, pentru orice alte probleme, veţi fi redirecţionaţi către Google. Preţul va fi în jur de 250 de dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J