Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung lanseaza in Romania o noua serie de monitoare curbate

Samsung a anuntat, recent, lansarea in Romania a unei noi serii de monitoare curbate care include cinci astfel de modele, si anume SE790C de 29 inch, SE590C de 31,5 inch si SE591C de 27 inch, iar noua serie este completata de catre modelele SE510C de 23,5 si 27 inch.

“2015 va fi anul monitoarelor curbate, tot mai multi utilizatori si companii aleg astfel de modele pentru a beneficia de o experienta de vizualizare mult mai confortabila”, a declarat Seog-Gi Kim, Senior Vice President al Visual Display Business, Samsung Electronics.

“Samsung este compania care a lansat primul monitor LED din lume, astfel ca introducerea unei serii curbate este dovada angajamentului nostru de a rafina design-ul curbat si calitatea imaginii, obtinand in acelasi timp eficienta energetica si inovatie, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de vizualizare mai naturala si mai placuta decat se astepta”, a mai declarat Seog-Gi Kim.Samsung SE790C34Monitoarele curbate utilizeaza un panou de tip Vertical Alignment (VA) care ofera o curbura perfecta, un contrast excelent si reduce petele importante ce sunt vizibile pe ecran (cu ajutorul caracteristicei backlight bleed). In plus, noul design al monitoarelor curbate de la Samsung va aduce o experienta de vizualizare fara distorsiuni, cu reflexii reduse si confort vizual ridicat.

Seria de monitoare curbate Samsung din 2015 include:

– SE790C – Modelul de top din portofoliul de monitoare curbate Samsung Electronics, SE790C dispune de o raza de curbura de 3000R si o rezolutie Wide Full HD (WFHD). SE790C ofera cel mai bun nivel de contrast, de 3.000:1, si un aspect wide 21:9 pentru o experienta de vizualizare si experienta multi-tasking imbunatatite, in special in conditii cu lumina redusa. Pentru confort si productivitate sporite, design-ul ergonomic al monitorului include un picior ajustabil si suport VESA pentru montare. In plus, monitorul este echipat cu tehnologie Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP) 2.0. Boxele integrate de 7 wati ofera un sunet de calitate superioara si o experienta multimedia mai bogata.

– Modelul SE590C – Cu o raza de curbura de 3000R si o rata de contrast de 5.000:1, modelul SE590C ofera un unghi vizual mai mare, prin ecranul mai lat, si reduce reflexiile pentru mai mult confort. Monitorul afiseaza imagini vibrante si de calitate superioara datorita luminozitatii de 350 cd/m2. Pentru un divertisment de cea mai buna calitate, monitorul dispune de boxe dual stereo integrate, de 5 wati, si un procesor de sunet proprietar.Samsung SE591C27– Modelul SE591C – Oferind acelasi nivel de contrast avansat si luminozitate precum modelul SE590C, monitorul curbat SE591C de 27 de inci le asigura utilizatorilor cea mai buna experienta de vizualizare posibila. Monitorul creeaza un efect 3D, cu raza de curbura de 4000R care face ca ecranul sa para mai mare decat cel al monitoarelor standard de aceeasi marime si reduce efortul vizual depus de utilizatorilor.Samsung SE510C27– Modelul SE510C – Disponibil in versiunile de 23,5 si 27 inci, monitoarele SE510C sunt ideale pentru utilizatorii in cautare de confort vizual optimizat. Monitoarele curbate au un nivel de contrast de 3.000:1 si raza de curbura de 4000R, printre multe alte functii imbunatatite.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi modele de monitoare curbate din seria Samsung 2015 accesati site-ul oficial www.samsung.com.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J