Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

NEW: Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA: review si pret!

Mai putin spatioasa decat combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, combina Samsung RB29FERNDSA dispune de toate caracteristicile de care puteti avea nevoie. Astfel, dispune de un volum net al frigiderului de 290 litri, cu un volum al congelatorului de 98 litri, dar un volum al frigiderului mai mic, de 192 litri. De asemenea, datorita dimensiunilor 178 X 59.5 X 66.8 (lXLXA cm), este potrivita pentru bucatariile mai mici.

Bineinteles, veti beneficia de suficient spatiu pentru a depozita alimentele, datorita modului in care este proiectata. Astfel, congelatorul dispune de 3 compartimente cu deschidere completa, chiar daca usa se deschide doar pana la 90 de grade. Organziarea, dar si scoaterea obiectelor din congelator, nu putea fi mai usoara, astfel incat puteti dispune de tot accesul de care aveti nevoie pentru a gasi usor produsele congelate, dar si pentru a le aseza in functie de cum doriti.

Totodata, in usa frigiderului se afla 4 compartimente, iar unul dintre acestea este mai adanc decat cel ale frigiderului conventional, pentru a putea depozita recipientele de dimensiuni mai mari. Astfel, in zilele calduroase de vara puteti pastra la rece si sticlele mai mari cu apa, sucuri sau alte baturi, fara sa fiti conditionati de spatiu.

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost

O alta caracteristica extrem de utila a combinei frigorifice Samsung RB29FERNDSA consta in raftul cu glisare usoara, care este conceput pe balamele glisante. Acesta poate fi scos cu usurinta, pentru avea acces mult mai facil la alimentele depozitate in spatele frigiderului. In plus, dispune de o garantie de 10 ani, dar si de un compresor cu inversor digital de la Samsung, care efectueaza 5 clicluri, spre deosebire de cele conventionale, care au doar doua comenzi, de pornire si de oprire.

Astfel, este un produs cu o durabilitate crescuta, care nu produce zgomot deranjant. Tehnologia No Frost este prezenta si la aceasta combina frigorifica, pentru a preveni aparitia zapezii si a ghetei, cat si pentru a mentine o temperatura uniforma, insa cu un consum redus de energie. Totodata, dispune si de LED in partea superioara, care ilumineaza stralucitor interiorul frigiderului si va ajuta sa vedeti mult mai bine alimentele. Clasa de eficienta este A+, cu un consum energetic de 272 kWh/an.

Daca considerati ca este o combina frigorifica potrivita pentru dumneavoastra si doriti sa aflati mai multe informatii, cat si un pret actualizat, nu va ramane nimic de facut decat sa accesati bannerul de mai jos.

 

  • Tip aparat: Frigider cu 2 usi
  • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
  • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
  • Volum net total (l): 322
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Volum net congelator (l): 72
  • Volum net frigider (l): 250

In cazul in care doriti sa scapati de produsul vechi, aveti optiunea “Doresc ridicarea gratuită a produsului vechi”, toate aceste detalii se regasesc accesand banner-ul de mai jos “Verifica pretul actualizat”.
banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J