Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung RB31FERNDB

O combina frigorifica argintie pare potrivita pentru orice bucatarie, insa ce spuneti de un astfel de produs disponibil in varianta neagra? Daca considerati ca ar fi potrivit pentru bucataria dumneavoastra, atunci va puteti informa despre combina frigorifica Samsung RB31FERNDB. Aceasta este suficient de spatioasa, deoarece are un volum net total de 310 litri si un design atractiv, iar culoarea neagra ii confera, cu siguranta, un aspect aparte.

De asemenea, dispune de sistemul de racire No Frost, pentru a permite pastrarea alimentelor proaspete, fara sa se formeze gheata sau zapada si fara sa fiti nevoiti astfel sa o dezghetati. Frigiderul dispune de un volum net de 212 litri si are trei rafturi, iar materialul din care sunt confectionate rafturile este sticla securizata. Usa este prevazuta cu 4 suporturi, fiind ideale pentru depozitarea recipientelor cu apa, suc sau lapte, cat si a altor produse. Bineinteles, este nelipsit suportul pentru oua. In plus, este disponibil un compartiment pentru fructe si legume, cat si unul pentru unt si branzeturi.

Congelatorul este prevazut cu 3 compartimente si dispune de un volum net de 98 litri, fiind suficient spatiu pentru a depozita carne, peste, inghetata sau legume congelate. De asemenea, in congelator se afla o tava pentru gheata.  Pentru a beneficia de o buna vizibilitate in interiorul frigiderului, acesta este dotat cu iluminare interioara cu LED, insa dispune si de afisaj, tot cu LED.

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB pret si review

Datorita dimensiunilor sale, respectiv 185 X 59.5 X 66.8, este potrivit pentru a fi amplasat in bucatariile mai mici, insa fara sa va lipseasca de un spatiu suficient pentru a depozita produsele alimentare. Manerul este incorporat, iar deschiderea standard a usii este catre dreapta.

De asemenea, combina frigorifica Samsung RB31FERNDB face parte din clasa A+, care este apreciata pentru consumul mult mai redus de energie. Astfel, consumul energetic kWh/an este de 299.

Cu toate ca pentru unii poate fi lipsit de importanta, sistemul de avertizare pentru usa deschisa intalnit si la acest model de la Samsung poate fi extrem de util. Uitarea usii frigiderului deschise sau intredeschise se poate intampla frecvent la unii dintre noi, insa, cu ajutorul sistemului, nu va mai reprezenta o problema.

Daca considerati ca negrul este culoarea potrivita pentru frigiderul dumneavoastra, iar aceasta combina frigorifica dispune de specificatiile pe care le cautati, atunci puteti accesa bannerul de mai jos, pentru a afla mai multe informatii, cat si un pret actualizat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J