Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

NOU: Aparat foto digital Samsung WB350F – pret si pareri

Ador fotografiile de calitate, dar ca sa faci o asemenea fotografie trebuie sa fii si un bun fotograf, iar daca nu esti atunci trebuie sa iti cumperi un aparat de fotografiat cat se poate de bun, asa ca pentru voi, avem astazi modelul Samsung WB350F, un produs care m-a uimit inca de la inceput cu fotografiile pe care le face dar si cu filmarile video.

Samsung WB350F este exact acel aparat de care ai nevoie atunci cand pleci intr-o excursie, la plimbare, in parc sau oriunde doriti dumneavoastra, este mic, compact si puteti sa il puneti oriunde pentru ca nu va trebuie o geanta super mare ca sa-l puteti cara, il puteti lua chiar si in buzunar pentru ca este cat un telefon mobil.

Dar nu dimensiunile conteaza, ce este de apreciat este faptul ca face fotografiile ca un aparat profesional DSLR, cu multe moduri de fotografiere, cu un contrast foarte bun al imaginilor si cu un zoom 21x.

Videoclipurile facute cu Samsung WB350F sunt absolut superbe (puteti vedea un video sample la sfarsitul articolului, nu uitati sa selectati rezolutia FULL HD pentru a vedea adevarata calitate a clipului), mai ales ca trebuie sa tinem cont ca este aparat de fotografiat si nicidecum o camera video, insa cadrele sunt pline de culori si cu un contrast foarte bine definit.

Aparat foto digital Samsung WB350F, 16MP, Black

Aparat foto digital Samsung WB350F, 16MP, Black

Samsung WB350F vine cu o rezolutie a senzorului de 16.3 MP, dimensiunea senzorului fiind de 1/2.3″ iar formatul imaginii este JPEG,DCF sau Exif 2.21. De asemenea, vreau sa precizez ca 16.3 MP este defapt dimensiunea pozei, astfel rezolutia efectiva a fotografiei este de 3648 x 2736 px, iar pentru filmarile video, rezolutia maxima este FULL HD, asta insemnand 1920 x 1080 px, mai trebuie precizat ca filmarile au sunetul exceptional, nedistorsionat.

Ca orice aparat foto compact, sa nu ne asteptam la o memorie mare interna, este clar ca trebuie sa-i adaugam un card de memorie, pentru ca cea interna este extrem de mica, aceasta caracteristica fiind valabila pentru majoritatea aparatelor foto indiferent de pretul lor.

De apreciat este faptul ca avem foarte multe moduri de fotografiere, remarcam: Portret, Portret nocturn, Portret cu iluminare de fundal, Peisaj, Alb, Macro, Text Macro, Trepied, Actiune, Macro Color, Verde natural, Cer albastru, Apus, Artificii, Iluminare redusa, Reflector,Macro reflector si Portret reflector.

Ca si functii mai avem detectare e fetei, iar ca si efecte foto avem Miniatura, Vignetare, Sketch, Ochi de peste
Clasic si Retro.

Varianta pe alb a acestui produs este ceva mai scumpa, o recomandam mai mult persoanelor de sex feminin.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J