Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung acuzata de dezactivarea actualizarii Windows

Samsung a fost acuzata de dezactivarea actualizarii unui software Microsoft al sistemului de operare Windows 8.1, care se ocupa de setarile de securitate ale computerelor.

Patrick Barker, expert tehnic al Microsoft, a declarat ca a descoperit Samsung Software care descarca si executa un fisier numit Disable_Windowsupdate.exe, ajutand utilizatorii la o problema de securitate pentru computer. Patrick Barker a mai declarat ca software-ul descoperit a afectat “cateva sisteme computer fabricate de Samsung”.Windows 8.1Samsung a raspuns acuzatiilor, declarand ca doar a oferit utilizatorilor sai optiunea de a alege actualizarea sau dezactivarea software-ului Windows pentru computerele sale.

“Nu este adevarat faptul ca blocam o actualizare a sistemului de operare Windows 8.1 pe computerele noastre”, a declarat Samsung. “Ca parte a angajamentului nostru de a satisface consumatorii, oferim utilizatorilor nostri optiunea de a alege daca si cand doresc sa actualizeze software-ul Windows pe produsele lor”.

Microsoft a declarat ca a contactat compania Samsung pentru a rezolva problema cu Windows Update, deoarece este o componenta importanta in securitatea oferita clientilor sai si nu recomanda dezactivarea sau modificarea Windows Update.

“Windows Update ramane o componenta critica a angajamentului nostru de securitate fata de clientii nostri. Nu recomandam dezactivarea sau modificarea Windows Update in niciun fel, deoarece aceasta ar putea expune clientul la riscuri sporite de securitate. Am luat legatura cu Samsung pentru a remedia problema”, a delcarat Microsoft.

Samsung a declarat, recent, ca are un angajament clar fata de securitatea utilizatorilor sai, continuand sa puna pret pe parteneriatul sau cu Microsoft. Compania a mai declarat ca va remedia aceasta problema, in doar cateva zile, prin publicarea unui patch care va reseta setarile actuale si va reveni la setarile recomandate Windows Update, prin intermediul Samsung Software.

Samsung a anuntat, in aceeasi declaratie, ca isi va mentine angajamentul de a oferi utilizatorilor sai o experienta pe care se pot baza, incurajandu-i pe clienti sa ii contacteze direct pentru orice alte intrebari sau nelamuriri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J