Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

SanDisk iXpand, un stick USB pentru iPhone, iPad si iPod Touch

SanDisk iXpand este un stick USB de trasfer a fisierelor pentru iDevice-urile Apple (iPhone, iPad si iPod Touch).

“Potrivit IDC, aproape trei sferturi din toate imaginile sunt acum capturate pe smartphone-uri si tablete”, a declarat Dinesh Bahal, vice-presedinte, marketing de produs, SanDisk.

“Cu aceasta crestere semnificativa in continutul generat de telefonia mobila, consumatorii sunt in cautare de modalitati simple de a gestiona totul. De fapt, cercetarile noastre arata ca 82% din utilizatorii de smartphone-uri din SUA gasesc transferul de fotografii, clipuri video, muzica si alte fisiere a fi foarte important pentru ei. Am creat iXpand Flash Drive pentru a oferi consumatorilor o modalitate rapida si sigura de a muta continutul lor preferat intre dispozitive, fiind astfel disponibil cand si unde vor ei”, a mai declarat Dinesh Bahal.SanDisk iXpand Flash DriveIn prezent, utilizatorii vor sa stocheze cat mai mult continut pe device-urile mobile, iar cum spatiul de stocare al unui telefon / tableta este limitat, apelam la un card de memorie pentru al extinde. Cu toate acestea, rezolvarea cu cardul de memorie nu merge si pe iDevice-urile de la Apple. Din aceasta cauza, probabilitatea iDevice-urilor de a sfarsi cu o capacitate de stocare identica este mare, insa lucrurile vor sta cu totul diferit daca va fi disponibile mai multe dispozitive similare cu SanDisk iXpand. Pe langa stick-ul iXpand, mai sunt foarte putine astfel de dispozitive pe piata.SanDisk iXpand Flash Drive (2)SanDisk iXpand se utilizeaza prin conectarea sa la un iDevice (iPhone, iPad si iPod Touch) cu conector Lightning si sistem de operare iOS 7.1+. In plus, stick-ul USB include si o aplicatie, numita SanDisk iXpand Sync, ce va permite un transfer al datelor rapid si usor, dar si protejat cu parola in timp ce este conectat la un iPhone sau iPad, iar apoi decriptat pe un PC sau Mac.

Stick-ul USB SanDisk iXpand este deja disponibil, in trei versiuni, pe site-ul companiei, iar pretul de pornire este de 60 dolari pentru versiunea cu 16 GB, 80 dolari pentru cea cu 32 GB si 120 dolari cu 64 GB.SanDisk iXpand Flash Drive (3)Specificatii SanDisk iXpand:

Interfata: Lightning si conectori USB 2.0;
Capacitate: 16 GB, 32 GB si 64 GB;
Compatibilitate device-uri mobile: iPhone si iPad cu conector Lightning si sistem de operare iOS 7.1+;
Compatibilitate calculator PC / Mac: Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac OS X v10.5 + (nu necesita drivere);
Formatele video suportate: WMV, AVI, MKV, .mp4, .MOV;
Li-ion (3.7V): pre-incarcata, gata de utilizare;
Temperatura de operare: 0 ~ 60 ° C;
Dimensiuni: 64.17mm x 36.78mm x 11.80mm;
Doi ani garantie limitata.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J