Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

SEO – Cum sa faci bani din meseria asta ?

Am mai discutat si zilele trecute despre SEO si cata importanta are pentru un site. Spuneam atunci ca nu o sa moara niciodata pentru ca fara SEO un site nu poate ajunge pe primele locuri in cele mai mari motoare de cautare (google, yahoo si bing).
Sunt unule situatii cand un site poate ajunge pe prima pagina chiar si fara promovare, acum intrebarea este “Cum?”

– Singura varianta cand un site poate ajunge pe prima pagina fara promovare este atunci cand nu exista concurenta la cuvintele cheie din titlu si descriera site-ului (de exemplu daca in titlu avem “Ciobanas nebun” fii sigur ca vei ajunge pe prima pagina in motoarele de cautare.)

Acum ca v-am spus cum poti ajunge pe prima pagina fara promovare trebuie sa va arat pasii cu care poti castiga bani din aceasta meserie.

– in primul rand, daca nu ai cunostine de SEO nu ai cum sa te bagi in treaba asta. SEO nu se bazeaza doar pe teorie, in general stii toate chitibusurile atunci cand ai facut practica pe mai multe site-uri si le-ai adus pe prima pagina in motoarele de cautare (ca fapt divers, pagina 2 nu mai conteaza pentru ca acolo ajung foarte putini.)

– in al 2-lea rand ca sa vinzi trebuie sa stii pe de rost toate forumurile, acolo se fac vanzari de tot felul…promovezi serviciile tale acolo si vei vedea ca o sa ai succes (nu uita sa prezinti un portofoliu ca este foarte important, daca nu ai mai facut nu o sa te bage nimeni in seama)

– nu uita sa te exprimi corect gramatical in prezentarea serviciilor tale, altfel membrii forumurilor o sa te excluda din start

– ai grija ca toate forumurile au un regulament, nu uita sa-l citesti pentru vei primi ban (nu te vei mai putea conecta de pe ip-ul tau niciodata).

In principiu daca esti bun si ai proiecte fiabile vei avea succes. Noi Romanii trebuie sa mergem pe o premiza cat mai europeana “Cu cat muncesti mai cu cap cu atat roadele iti vor umple buzunarele”. In articolele viitoare o sa va mai prezint si alte metode de a face bani din proiecte online, din blogging si din scrierea articolelor.
One thought on “SEO – Cum sa faci bani din meseria asta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J