Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sharp Aquos Crystal si Aquos Crystal X, telefoanele cu rama ultra-subtire

Sharp a prezentat de curand doua smartphone-uri noi cu o rama ultra-subtire. Modele apartin gamei Aquos Crystal si sunt adresate in exclusivitate pe piata din Japonia, in care compania este un producator fidel de noi device-uri, dar smartphone-ul cu caracteristicile medii va fi disponibil si peste ocean.

Smartphone-ul care va fi disponibil si in alte tari este primul model din noua gama, purtand si numele ei de Aquos Crystal. Acesta vine cu un display de 5 inch la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, 1,5 GB de memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare intern, slot microSD cu suport de carduri de maxim 128 GB si sistem de operare Android 4.4.2.Sharp Aquos Crystal & Aquos Crystal XSharp Aquos Crystal mai este dotat si cu o baterie de 2.040 mAh ce ii este suficient unui astfel de smartphone. Compania mai integreaza, printr-un parteneriat cu firma Harman Harkdon, o precesare audio impresionanta si o compatibilitate perfecta cu boxa ONYX Studio cu bluetooth. Datorita ramei ultra-subtiri a telefonului, acesta are o grosime de doar 10 milimetri si o greutate de 140 de grame.Sharp Aquos CrystalCel de-al doilea smartphone, care va fi disponibil doar pe piata japoneza, face parte tot din gama Aquos Crystal, insa are numele de Aquos Crystal X si este un telefon aproape din clasa high-end. Acesta vine cu un display de 5,5 inch la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2,3 GHz, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare.Sharp Aquos Crystal XFata de primul model, Aquos Crystal X are intregrata o baterie ceva mai mare de 2.610 mAh, iar in ceea ce priveste masurile carcasei, acesta vine mai mare cu doar 1 milimetru.

Smartphone-ul Aquos Crystal va fi lansat pe piata din America in aceasta saptamana, unde compania Sharp va avea si un eveniment in orasul New York, la care cel mai probabil va fi prezentat cu mai multe detalii si noul telefon mobil. Cat despre modelul high-end, Aquos Crystal X, din noua gama va fi prezent doar in Japonia, insa o posibila lansare si in alte tari nu este exclusa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J