Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Side by side Whirlpool 6th Sense WSG 5588 A+M, 515 l, Clasa A+, Full No Frost, Oglinda – caracteristici

Frigiderele Whirlpool sunt de cea mai bună calitate, americanii nu fac rabat de la acest lucru, iar funcţionalitatea lor este de lungă durată, astfel că preţul mai ridicat al acestor frigidere este justificat, datorită bunei funcţionări pe o durată mare de timp.

Whirlpool 6th Sense WSG 5588 este un frigider side by side, în care veţi putea depozita alimentele în spaţii generoase şi la temperaturi optime pentru păstrarea lor în cele mai bune condiţii.

Tehnologia de ultimă oră a frigiderelor Whirlpool cu al şaselea simţ constă în senzorii inteligenţi, care simt creşterile de temperatură şi restabilesc condiţiile ideale de păstrare a alimentelor, mai rapid decât un frigider sau congelator normal. Temperatura se ajustează de 5 ori mai repede decât în cazul oricărui alt frigider, ceea ce previne deteriorarea alimentelor. Mai mult, tehnologia răcirii este aplicată doar atunci când mediul exterior impune acest lucru, prin urmare alimentele depozitate îşi păstrează gustul proaspăt iniţial.

res_0f94870dd17150fe18ef7b8cba6d58d3
Frigiderul Whirlpool 6th Sense WSG 5588 beneficiază de sistemul de răcire a congelatorului No Frost, are un volum net total de 505 l, consum energetic 1.2 kWh/24h, dispenser apă şi gheaţă. Funcţiile frigiderului asigură buna funcţionare a acestuia, iar spaţiul generos de depozitare, alături de designul oglindă, îl vor face un element nu doar util în bucătărie, dar şi atractiv ca decor.

Printre funcţiile cele mai importante se numără funcţia pentru super congelare, reglare electronică a temperaturii, semnal avertizare temperatură ridicată şi cădere curent.

Toate aparatele frigorifice Whirlpool au implementat un sistem antibacterian de filtrare a aerului, de reţinut că filtrul din strat polimeric, tratat cu sistemul antibacterian Microbian, trebuie înlocuit de 2 ori pe an. În acest mod, mâncarea este protejată, iar bacteriile şi mirosurile din spaţiul pe care sunt depozitate sunt înlăturate.

Frigiderul side by side Whirlpool 6th Sense WSG 5588 costă în jur de 7000 de lei, preţul este destul de mare, după cum spuneam, dar utilitatea şi durata de funcţionare vor compensa, în timp, investiţia făcută.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J