Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sistem de navigatie Garmin Nuvi54LM

Indiferent de timpul pe care il avem la dispozitie pentru a petrece vacanta dorita, niciodata nu este suficient. Astfel, ar fi pacat sa pierdem timp pretios incercand sa gasim obiective turistice, un anumit hotel sau un restaurant. Pentru a ne bucura de vacanta mult visata, atat in tara, cat si in afara granitelor Romaniei, putem achizitiona un sistem de navigatie, precum este modelul Garmin Nuvi54LM.

Acesta face parte din seria Essential 2014, care dispune de functii speciale, intalnite pana acum doar la seriile Advanced. Ecranul are o diagonala de 5 inch si se remarca prin actualizarile gratuite ale hartilor, care sunt oferite pe viata.

Prin utilizarea acestui sistem de navigatie, puteti ajunge in timp util la destinatia dorita. Veti beneficia de harti preinstalate, indicator pentru depasirea vitezei, directii vocale si asistente pentru benzile de mers, alaturi de alte functii utile atunci cand va aflati la volan.

Sistem de navigatie Garmin Nuvi 54LM, diagonala 5.0”, Full Europe
Sistem de navigatie Garmin Nuvi 54LM, diagonala 5.0”, Full Europe

Pentru a obtine codul Life Map Update si a va instala ultima harta disponibila pe sistemul de navigatie Garmin Nuvi54LM, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati platforma web www.mygarmin.com. Apoi mergeti in tab-ul Home>myProducts si inregistrati produsul dumneavoastra, prin accesarea Register.

Ramaneti in tab-ul Home si accesati Manage Maps, iar apoi selectati Activate Gift Card, care este corespunzator sistemului dumneavoastra de navigatie. Aici trebuie sa adaugati codul LMU, iar apoi selectati Continue si urmati pasii pentru descarcarea si actualizarea hartii. Odata ce ati parcurs acesti pasi, harta se va actualiza automat.
In fiecare an va sunt oferite pana la 4 versiuni de update. Rezolutia ecranului este de 480 X 272 pixeli, iar memoria interna este de 4 GB. De asemenea, dispune de o memorie RAM de 32 MB si un miniUSB. Harta disponibila este Full Europe, pentru a putea fi utilizat cu usurinta atat in Romania, cat si in alte destinatii interesante din Europa.

Multi dintre cei care merg in concediu prefera sa se deplaseze cu propria masina, datorita confortului ridicat si a numeroaselor avantaje pe care le ofera. Pentru ca de fiecare data cautam sa mergem in locuri necunoscute, avem nevoie de indicatii pentru a ajunge fara probleme la destinatie. Un sistem de navigatie este un ajutor de nepretuit in astfel de situatii.

In plus, poate fi utilizat in scop profesional, daca activati in domeniul distributiei, etc si petreceti foarte mult timp in deplasari. Astfel, sistemul de navigatie Garmin Nuvi54LM este ajutorul de care aveti nevoie, oriunde va deplasati.

Garmin Nuvi54LM
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J