Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sistem de navigatie Mio Spirit 497, diagonala 4.3 inch + actualizare pe viata !

Astazi vom prezenta un sistem de navigatie pentru soferii care chiar circula cu masina, pentru acei soferi care au nevoie de un sistem de navigatie care sa corespunda ultimilor cerinte aparute, un sistem de navigatie ce vine cu actualizare a hartilor pe viata. Cand ne gandim la ceva profesional, automat ne gandi a Mio Spirit 497, un sistem de navigatie ce vine cu o multime de functii, functii de care un conducator auto are nevoie de ele la fiecare cursa in parte.

Fie ca nu stim ruta, fie ca nu cunoastem benzinariile, fie ca este drumul aglomerat, MIO Spirit 497 ne conduce pe cel bun drum, m-am convins pe pielea mea facand un drum de la Bucuresti pana in Timisoara si pot spune ca nu am avut nici un incident neplacut, fac strict referire la “ruta gresita datorita GPS-ului”.


Mio Spirit 497 vine cu un ecran mare si luminos, avem o diagonala de 4.3 inch si o harta FULL EUROPE + functia de a actualiza gratuit haritle pe toata durata de viata a GPS-ului.

Nu sunt un fan GPS, in urma cu cativa ani daca avei un GPS in Bucuresti mai rau te incurca, rute aiurea, drumuri gresite, insa au trecut anii si acum sunt din ce in ce mai performante, drumuri exacte si locatii exacte. Il am de 2 saptamani si l-am testat in toate locatiile in care am fost si pot spune ca niciodata nu m-a bagat pe un drum gresit.

mio gps

Mai sus spuneam ca Mio Spirit 497 vine cu cateva functii, ei bine facem referire la:

– TraficOK, o functie despre care am mai discutat in articolele trecute, gasiti informatii in acest articol

– Actualizare a hartilor pe viata, totul gratuit.Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dumneavoastra Mio Spirit 497 , dar nu mai mult de 4 ori pe an.

– Gaseste-mi masina, o functie foarte benefica atunci cand nu mai stii unde ti-ai parcat masina.

– Alegerea rutelor, cu aceasta functie puteti opta pentru cea mai buna ruta, in acelasi timp puteti vizualiza pana la 4 rute pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

– Cautare dupa cuvinte cheie.

– Bluetooth®.

– SmartRoutes™.

– LearnMe Pro™.

– Asistenta la parcare.

Caracteristici:
Model Procesor: Samsung 6443
Frecventa procesor (MHz): 400
RAM: 128 MB
Flash ROM: 4 GB
Diagonala display: 4.3 inch
Chipset GPS: SiRF Star III
Harta Full Europe

Eu am achizitionat GPS-ul Mio Spirit 497 de pe cel mai mare magazin online din Romania, am avut un discount foarte mare si transport gratuit + deschiderea coletului la livrare.

Il poti achizitiona si tu direct din urmatorul link: Sistem de navigatie Mio Spirit 497, diagonala 4.3”, TMC Activ, Full Europe + actualizari gratuite pe viata
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J