Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sistem de navigatie Mio Spirit 6970

Sistemul de navigatie Mio Spirit 6970 este mai mult decat un simplu GPS. Acesta dispune de TraficOk, care este primul serviciu TMC activ din Romania. Prin acest serviciu, ofera conducatorilor auto posibilitatea de a receptiona mesajele si alertele din trafic, gratie transmisiei radio FM-RDS pe sistemul de navigatie.

Puteti afla in timp real tot ce trebuie sa stiti despre drumurile care sunt in lucru, accidente, ambuteiaje sau conditiile meteorologice nepotrivite pentru trafic. Toate aceste informatii va sunt extrem de utile atunci cand va deplasati catre destinatii pe care nu le cunoasteti. In plus, va ofera alternative pentru a evita blocajele din trafic, evitarea acestor blocaje fiind posibila in proportie de 80%.

Puteti scurta traseul pana la o anumita destinatie, pentru a reduce atat timpul petrecut la volan, dar si consumul de combustibil. Transmisia TrafficOk dispune de o acoperire de circa 80% din toate suprafata drumurilor nationale si judetene din Romania.

Stresul la volan va deveni istorie, daca veti utiliza sistemul de navigatie Mio Spirit 6970. Este echipat cu un procesor CSR SiRFatlasV, cu o frecventa de 664 MHz. Diagonala display-ului este de 5.0 inch, cu o rezolutie de 480 X 272 pixeli.

Sistem de navigatie Mio Spirit 6970, diagonala 5”, Travel Trafic OK, TMC Activ, Full Europe + actualizari gratuite pe viata
Sistem de navigatie Mio Spirit 6970, diagonala 5”, Travel Trafic OK, TMC Activ, Full Europe + actualizari gratuite pe viata

In plus, ofera posibilitati de conectare prin USB si Bluetooth, alaturi de o actualizare pe toata viata a hartii Europei. De obicei, sistemele de navigatie sunt utilizate de catre turisti, atunci cand merg in vacanta cu autoturismul. Este foarte adevarat ca sunt extrem de utile, pentru a ajunge la adresa dorita mai repede si mai simplu, fara sa existe riscul de a va rataci.

Cu toate acestea, pot fi utilizate de catre toti conducatorii auto care petrec foarte mult timp la volanul masinii si parcurg zilnic kilometri catre diferite destinatii din tara si din strainatate. Sistemul de navigatie Mio Spirit 6970 este cu atat mai util cu cat dispune de serviciile Trafic OK. Veti putea evita cu usurinta situatiile stresante din trafic si veti face economie de timp si de combustibil.

Pretul pentru un astfel de sistem de navigatie este de aproximativ 780 de lei. Nu este un pret foarte mare, daca tinem cont de toate beneficiile pe care le ofera. Astfel, puteti conduce mai sigur si mai usor, daca la bordul masinii dumneavoastra se afla sistemul de navigatie Mio Spirit 6970. Caracteristicile speciale, precum Trip planner, Near Me, Find My Car, Tunnel guidance sau Voice Entry sunt extrem de utile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J