Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sistem desktop Serioux Explorer V11 si Serioux Smart V7 ! Preturi si caracteristici…

Incepem prin a prezenta pentru inceput modelul Serioux Explorer V11, un calculator ce se remarca foarte mult pe raportul dintre calitate si pret, avem PC performant la bani putin, exact ceea ce doreste Romanul din ziua de astazi. Bininteles ca este un calculator Office, adica sa nu credeti ca putem juca ultimile jocuri din 2014 daca nu ii punem o placa video care sa poata reda aceste jocuri.

Serioux Explorer V11 vine la un pret de 1049 RON (verifica noua oferta de pret), la acest pret configuratia este destul de buna, adica avem un sistem Dual Core ce are o frecventa de 3 GHz, o memorie ram de 4 GB si un HDD de 500 GB.

Procesorul Intel® Pentium® G2030 putem spune ca face diferenta pentru ca vine cu o frecventa reala de 3 GHz, ceea ce inseamna destul de mult, ba mai mult de atat acest sistem functioneaza cu tipul de memorie DDR3 ce are o frecventa de 1333 MHz.


Serioux Explorer V11

In schimb modelul Serioux Smart V7 vine la acelasi pret (verifica noul pret actualizat) insa de data aceasta nu mai avem procesorul Intel si avem un AMD, mai exact avem un procesor AMD ® A4 X2 4000 ce are o frecventa reala de 3200 MHz. La memoria RAM si la HDD nu prea avem nimic de adaugat pentru ca sunt la fel.

Iti poti alege configuratia in functie de ce esti fan, daca ai mers mereu pe INTEL, atunci poti alege prima varianta, daca ai mai multa incredere in AMD atunci poti merge cu siguranta pe varianta numarul 2 pentru ca este un pret asemanator.

Daca este sa alegem noi unul din cele 2 chiar nu avem cum sa facem acest lucru pentru ca sunt relativ la fel, nu difera decat marca procesorului. Nu stiu cat va intereseaza acest aspect insa cu siguranta va spunem ca in teste nu sunt mari diferente, poate in jocuri este mai bun AMD-ul, iar in aplicatii este mai bun Intel.
One thought on “Sistem desktop Serioux Explorer V11 si Serioux Smart V7 ! Preturi si caracteristici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J