Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sisteme de operare : OSX Lion

Este binecunoscuta lupta dintre creatorii din lumea sistemelor de operare si cum cei de la Microsoft si Linux nu stau pe loc, iata ca si concurenta a reusit sa creeze noul MAC OSX Lion. Se pare ca exista o predispozitie pentru feline caci avem deja denumiri de genul Leopard la Apple si alte animale din jungla.

Singura problema pentru posesorii de MAC este ca va trebui sa plateasca si pentru Update o suma frumusca, insa daca sunteti fericitii cumparatori ce au achizitionat produsul cu o saptamna inainte de lansarea lui OSX Lion , veti beneficia gratuit de acest update.

O alta problema pentru cei ce isi doresc noua versiune de sistem de operare este aceea ca ar putea interveni incompatiblitati pentru vechile programe, asa ca instalarea ar trebui facut acu mare atentie, si numai daca sunteti cunoscatori ai sistemlor de operare oferite de cei de la MAC.

Producatorul Apple isi lauda destul de mult produsul, din care va prezentam doar cateva , din cele peste 250 anuntate : variante imbunatatite pentru multi touch atunci cand folositi trackpad-ul, aplicatii full screen si o noua generatie de soft pentru stadiu de hibernare.

Nu este de neglijat nici faptul ca update-ul are doar 4 Gb si nu necesita sa restartati sistemul dupa instalare , fiind similar  cu instalarea unui program oarecare pe PC.

Din pacate OSX Lion nu poate rula pe orice sistem, deci nu toata lumea se va bucura faca cheltuieli in plus de noua solutie Apple. Aveti nevoie de minim un procesor Core 2 Duo Intel si 2 Gb de RAM.

MAC OSX Lion intra in categoria sistemelor de operare de ultima generatie, un sistem de operare care ruleaza foarte bine daca ii dai resurse. In ziua de astazi 16 GB RAM si in procesor i5 nici nu poate simti acest sistem de operare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J