Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Smartwatch LG G Watch R

Smartwatch-ul lansat de LG câștigă multe puncte la design, fiind poate cel mai bine stilizat smartwatch de pe piață, dar pierde câteva puncte la capitolul funcționalitate. Astfel, dacă vă preocupă moda și designul elegant al ceasului, atunci LG G Watch R este ceasul care vi se potrivește. Însă, dacă doriți și un smartwatch performant, cu baterie rezistentă, atunci smartwatch-ul produs de LG nu este cea mai bună alegere.

Cum spuneam, designul este spectaculos. Smartwatch-ul  are cureaua din piele naturală, carcasa angulară din metal și o fațetă care îl deosebește cu greu de un ceas simplu, dar scump. Ceasul funcționează cu un sistem de operare Android, putând fi conectat prin Bluetooth la orice smartphone cu sistem de operare Android 4.3.

lg-g-watch-r-review

Smartwatch-ul nu este primul al cărui design amintește de un ceas obișnuit, Moto 360 de la Motorola îi seamănă, dar, spre deosebire de acesta, LG G are ecranul similar cu al oricărui alt ceas, producătorii găsind o cale de mijloc în îmbinarea aspectului modern cu cel retro. Ceea ce LG a reușit este păstrarea acestui smartwatch în zona de fashion, ceea ce este ideal în cazul oricărui smartwatch.

G watch este rezistent la apă la o adâncime de 1 metru, timp de 30 de minute, are încorporat un microfon pentru comenzi vocale, dar fără speaker. Ecranul este de 1.3 inci, cu o rezoluție de 320×320 pixeli. Aceeași rezoluție o vom găsi pe majoritatea smartwatch-urilor Android, inclusiv pe Moto 360. Ecranul are o calitate bună, fiind OLED, are un contrast bun, este luminos și puteți alege dintre o varietate de fațete. Puteți opta pentru fațeta digitală simplă, comună la majoritatea smartwatch-urilor, sau fațete care îl fac să semene cu ceasurile analog, majoritatea având un fundal întunecat, oferind un efect realist. În plus, aceste fațete pot face mai mult decât să afișeze ora. De exemplu, fațeta pentru fitness arată și numărul de pași făcuți zilnic sau cea pentru hiking afișează și o busolă, utilă în drumeții.

La capitolul funcționalitate, smartwatch-ul întâmpină câteva prbleme. Viteza de reacție la comenzi lasă de dorit, e-mailurile nu sunt trimise întotdeauna complet, iar bateria trebuie reîncărcată des. G watch R costă aproximativ 300 de euro.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J