Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Smartwatch-urile Pebble devin mai accesibile

Pionieră în materie de smartwatch-uri, compania Pebble a decis să scadă preţul produselor sale cu 30 şi 50 de doari pentru ceasurile originale Pebble şi Pebble Steel, astfel că preţurile acestora scad la 99 dolari, respectiv 199 dolari. Mai mult, noua producţie de ceasuri inteligente va fi îmbogăţită cu noi caracteristici şi funcţii, precum programele de urmărire în background a activităţii zilnice şi de monitorizare a somnului.

Scăderea preţului nu este nicidecum o campanie socială, ci o măsură de a menţine vânzările în contextul apariţiei unei pieţe extrem de competitive. Să nu uităm că Google a anunţat lansarea Android Wear pentru anul acesta, iar  Apple a lansat luna trecută mult aşteptatul smartwatch şi a anunţat lansarea pentru anul viitor a lui Apple Watch, un computer în miniatură, purtabil, cu un design inedit, care deja şi-a câştigat fani.

photo-main

CEO-ul Pebble, Eric Migicovsky, a declarat că scăderea preţului nu este o măsură competitivă, dimpotrivă, ceasurile Pebble sunt foarte diferite de competitoarele Apple şi Google. Acesta consideră că cele trei branduri au produse total diferite care nu împart aceeaşi piaţă. În timp ce produsele Apple sunt fabricate din materiale extrem de scumpe, ceasurile create de Google se doresc a fi un smartphone sub formă de ceas, iar funcţionalitatea acestora reprezintă o interpretare foarte limitată a ceea ce un ceas poate face.

Ceasurile Pebble se remarcă prin rezistenţa la apă şi funcţionalitatea unui smartwatch, venită ca răspuns la nevoile clienţilor. Acestea au o baterie cu o autonomie de lungă durată, iar aplicaţiile din fundal vor memora informaţii chiar pe ceas, atunci când utilizatorul nu se află în raza Bluetooth a unui device, ceea ce le face uşor de folosit la piscină sau sală.

Cert este că smartwatch-urile Pebble vor avea un rival de temut anul viitor, după lansarea Apple Watch, care intră pe nişa lor de clientelă, dar produsele Pebble sunt destul de performante, astfel că lupta va fi una strânsă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J