Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sony a anuntat camera video Action Cam Mini si camerele foto QX1 si QX30 – IFA 2014

Sony a mai prezentat si o camera video Action Cam Mini si doua camere foto QX1 si QX30, in cadrul evenimentului IFA 2014.

Camera video Sony Action Cam Mini – face parte din seria camerelor sport de la Sony si este o versiune mult mai portabila, cu acelasi specificatii tehnice, a modelului mai vechi Action Cam. Carcasa camerei a fost redusa cu o treime de cea veche, iar bateria a suferit si ea fiind micsorata putin, insa celelalte specificatii au fost perfectionate. Cu toate ca, Sony a reusit sa integreze rezistenta la apa si praf fara a mai fi nevoie de o carcasa speciala pentru astfel de imprejurari, compania a decis sa adauge in pachet si o astfel de carcasa pentru o protectie care garanteaza functionarea camerei la o adancime de pana la 5 m in apa.

Aceasta vine cu senzor Exmor R de 12 MP, obiectiv ultra-wide (cu o raza vizuala de 170 de grade), filmare la rezolutie de 720p cu 120 cadre pe secunda si filmare la rezolutie de 1080p in format XAVC S cu 50 Mbps.

Action Cam Mini va fi disponibila din luna octombrie, iar pretul de pornire pentru varianta care inclunde doar camera va fi de 250 dolari/euro si pentru varianta care include camera si telecomanda cu live-view prin wireless (permite controlarea a cinci camere simultan) va fi de 350 dolari/euro.Sony Action Cam MiniCamera foto Sony QX1 – este o camera mirrorless, dedicata smartphone-ului QX1, care asigura o performanta inalta si o compatibilitate sigura cu obiectivele E-mount.

Aceasta vine cu senzor APS-C de 20 MP (cu filmare la 1080p/30 fps si 16.000 ISO), blitz rabatabil, NFC, Wi-Fi pentru functia LiveView si transferul datelor pe smartphone. Camera are integrata o baterie, indentica cu cea de pe camerele Alpha si NEX, ce garanteaza o functionare de pana la 440 de cadre sau 150 de minute pe modul de filmare, cu doar o unica incarcare.

Sony QX1 va fi disponibila din luna noiembrie, iar pretul de pornire va fi de 400 de dolari/euro.Sony QX 1Camera foto Sony QX30 – este o camera detasabila care dispune de performante identice cu cele ale unei camere foto de tip bridge.

Aceasta vine cu senzor ExmorR de 20 MP (cu dimensiunea de 1/2,3 inch), obiectiv 24-720mm f/3.5-6.3 (cu zoom 30x) si filmare la rezolutie Full HD cu 60 de cadre pe secunda. Camera are integrata o baterie ce garanteaza o functionare de pana la 200 de cadre si 45 de minute pe modul de filmare, iar incarcarea camerei se face printr-un cablu USB.

Pretul de pornire va fi de 350 de dolari/euro.Sony QX30
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J