Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sony a anuntat mai multe produse audio High-Resolution – IFA 2014

Sony a prezentat Walkman-ul A15, Walkman-ul WS-610, amplificatorul PHA-3AX, castile Bluetooth & wireless MDR-1ADAC, MDR-Z7, MDR-XB950BT, MDR-ZX550BN si MDR-AS800BT, si bara de sunet HT-GT1, in cadrul evenimentului IFA 2014.

Walkman A15 – este cel mai mic player muzical de inalta calitate din intreaga lume, acesta este completat de amplificatorul S-Master HX si o pereche de casti. Amplificatorul digital S-Master HX proceseaza cu exactitate o cantintate mare de sunete si informatii audio, care tot odata elimina distorsiunile si zgomotul. Noul Walkman are la baza un sistem practic, in ceea ce priveste consumul de energie, permitand redarea fisierelor Hi-Res (High-Resolution) de pana la 30 de ore si fisierelor MP3 de pana la 50 de ore.

Walkman NWZ-A15 este fabricat din componente Hi-Fi premium, precum aliajul de lipire fara plumb care este utilizat pentru redarea unui sunet fin, egaland sunetele joase, medii si acute. Carcasa foarte dura din aluminiu contribuie la diminuarea zgomotului si fortifica copierea sunetului, iar incarcatorul este intarit cu un fir gros ce ajuta la o redare de inalta calitate, reducand distorsiunile si garanteaza un bass intens si puternic. Pe langa acestea, walkman-ul are integrat, in loc de condensatoarele ceramice conventionale, un condensator POSCAP ca o sursa de energie pentru amplificatorul digital S-Master HX, reducand si mai mult zgomotul si distorsiunile.

Walkman-ul A15 vine cu tehnologia DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX), ce perfectioneaza calitatea audio comprimata prin recompunerea sunetelor de frecventa inalta pierdute, 16 GB spatiu de stocare si slot de card microSD.Walkman A15Walkman WS-610 – este foarte portabil si rezistent la apa ce poate fi utilizat si in locul castilor, datorita conexiunii Bluetooth care poate reda orice piesa din telefon.

WS-610 vine integrat cu o tehnologie wireless care are un consum minim de energie electrica, permitand sa poti utiliza dispozitivul mai mult timp fara ati pune problema de consumarea bateriei. Walkman-ul include in pachet si o telecomanda, similara cu un inel, care te ajuta sa controlezi muzica sau sa raspunzi la apeluri, in caz ca dispozitivul este sincronizat cu telefonul mobil.Walkman WS-610Amplificatorul PHA-3AX – permite convertirea semnalelor Hi-Res (PCM 384 kHz/32HD bit si DSD) din iesirea digitala a dispozitivului utilizat pentru redarea audio de inalta calitate cu ajutorul castilor MDR-Z7. Aceasta tehnologie de conversie High-end D/A garanteaza un sunet 3D si fragmentarea absoluta a canalelor.Amplificator PHA-3AXCastile MDR-Z7 – are difuzoare HD de 70 mm (acopera urechea in totalitate), ce pot reda complet fiecare nuanta muzicala, tehnologia Sony Beat Response Control (cu fante de aerisire pentru o miscare naturala a diafragmei), care reproduce si cele mai complicate linii de bass fara prea mult efort, si diafragma din aluminiu (de tip Liquid Crystal Polymer) ce reduce la minim variatiile spectrului audio.

Pernitele difuzoarelor sunt create din uretan care ofera o izolare perfecta si un conform mare, iar structura cu patru fire a cablului scade diafonia intre cele doua canale si ajuta la egalarea iesirii audio. In plus, cablul standard este imbracat in argint OFC (Oxygen Free copper), reducand pierderile de semnal.Casti MDR-Z7Castile MDR-1ADAC – au integrate un convertor A/D care aproba semnale Hi-Res de pana la 192 kHz/24 bit sau DSD 2.8MHz/5.6MHz. Selectarea automata de intrare permite castilor o conexiune rapida cu mai multe dispozitive, ca de exemplu: Walkman-urile compatibile si produsele din gama PC, iPod, iPad, Xperia si iPhone (cu ajutorul adaptorului Lightning Digital AV).Casti MDR-1ADACCastile Bluetooth MDR-XB950BT – fac parte din clasa XB (Extra Bass) si vin cu difuzoare de 40 mm ce au magneti din neodim cu densitate ridicata care pot reproduce si cele mai mici frecvente de sub-bass. Electro Bass Booster se activeaza printr-o simpla atingere si intensifica instant frecventele joase, iar structura Advanced Direct Vibe face parte din optiunile Bass Booster si inchide ermetic spatiul dintre difuzor si ureche, garantand reproducerea corecta a sunetului de bass. Pernitele difuzoarelor sunt fabricate din materiale ergonomice, fiind foarte confortabile.Castile Bluetooth MDR-XB950BTCastile Bluetooth MDR-ZX550BN – vine cu optiunea de a putea elimina zgomotul de pe fundal, tehnologie acopera pana la 90% din sunetele mediului inconjurator. MDR-ZX550BN vine cu difuzoare de 30 mm si o autonomie de functionare a bateriei de pana la 25 de ore in redare audio continua, avand conexiunea Bluetooth si functia de eliminare a zgomotului de pe fundal pornite.Castile Bluetooth MDR-ZX550BNCastile Bluetooth & wireless MDR-AS800BT – realizate pentru utilizatorii care au o viata activa, castile pot fi folosite normal sau prinse de ureche (cu ajutorul unui arc creat special pentru acest lucru). MDR-AS800BT au o autonomie de functionare a bateriei de pana la 4 ore si jumatate in redare audio continua si sunt rezistente la apa, datorita proiectarii standardului IPXA, cu suduri cu ultrasunete.Castile Bluetooth wireless MDR-AS800BTBara de sunet HT-GT1 – se activeaza prin atingerea butonului BASS BAZUKA si alatura o putere de 260 W cu un bass puternic unui sistem 2.1, fara sa afecteze cursivitatea coloanei sonore.Bara de sunet HT-GT1Noile produse audio High-Resolution, al celor de la Sony, vor fi disponibile in Europa din luna octombrie a acestui an.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J