Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sony prezinta Bravia S90, singurul sau televizor curbat Smart TV cu rezolutia 4K

Cu toate ca, unele companii mari au lansat deja nenumarate televizoare de acest gen, Sony si-a prezentat singurul sau televizor curbat Smart TV cu rezolutia 4K.

Televizorul de la Sony poarta numele Bravia S90 4K Ultra HD, si este prima lansare a companiei pe aceasta piata, insa are competitori destui de aprigi si cu mult in fata lor in ceea ce priveste aceasta categorie de televizoare. Samsung si LG sunt companii sud coreene care au lansat de mult Smart TV-uri curbate cu rezolutii 4K, avand un avantaj destul de mare daca este sa calculam data de lansare pe piata de acest tip, compania Sony nu se da batuta si incearca lanseze produse care mai de care unice si specifice lor.Sony Bravia S90 4K Ultra HDSony Bravia S90 vine disponibil in doua variante, prima are diagonala de 65 de inch, iar cea de-a doua are 75 de inch. Fata de produsele concurentei, Sony a optat pentru o mai putina curbare a noului televizor, precizand faptul ca acest lucru se datoreaza pentru a oferi utilizatorilor o experienta de vizionare mai “scufundata” si unghiuri de vizibilitate mai extinse.

Televizorul are la baza un panou Ultra HD Triluminos incorporat cu tehnologia XTDR (X-Tended Dynamic Range). Aceasta tehnologie vine cu mai multe calitati, printre care si amplificarea calitatii a culorii negre redate pe ecran, perfectionarea afisarii 3D active si imbunatatirea procesului de upscaling a materialelor rezolutiei HD pana la cea de 4K.Sony Bravia S90 4K Ultra HD 2In ceea ce priveste tehnologia Smart, acesta vine cu o functie care se numeste Live Fotbal Mode si suporta postarile live pe contul de Twitter, precum screenshot-uri si mesaje text, in timpul unui meci de fotbal.

Deocamdata compania Sony a facut publice doar preturile din China, in care Bravia S90 cu diagonala de 65 de inch costa 5,360 de dolari, iar cel cu diagonala de 75 de inch costa 8,110 de dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J