Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Statistici dupa Black Friday 2013: eMAG, evoMAG, Domo, F64 si Flanco !

emag

eMAG, unul din magzinele la care te gandesti atunci cand discuti despre un produs IT (mai nou si asigurari, bricolaj, jucarii, carti si multe alte produse), un magazin online care a reusit sa vanda pana la ora 18:00 in ziua de black friday 2013 produse in valoare de 80 de milioane (800 de miliarde in lei vechi), asta reprezentand valoarea 200 de mii de produse.

Statistici uluitoare cand discutam despre o singura zi, statistici care ne uimesc si care ne face sa credem ca Romanii inca mai au bani.

Ca si idee, dorim sa precizam cititorilor ca pana la ora 18:00 in ziua de BF2013:

 • cele 1.000 de tablete care au fost puse la dispozitie la pretul 99 de lei sau vandut in 5 minute de la startul campaniei.
 • 60 de autoturisme cu valoarea de 1 milion de euro au fost vandute, primele 4 sau vandut in primele 3 minute
 • sau vandut 8000 de jucarii si 42 de mii de electrocasnice
 • au avut 300 de mii de vizite de pe telefonul mobil care au generat aproximativ 12 mii de produse
 • site-ul nu a picat nici macar o secunda de la inceperea campaniei pana la sfarsitul acesteia

La DOMO lucrurile au stat altfel, pe online nimic, nu am reusit sa fac o comanda toata ziua, asta se vede clar ca nu au investit in servere sub nici o forma insa in magazinele lor din intreaga tara au inregistrat vanzari record, se estimeaza ca in cele 97 de magazine in intreaga tara sau vandut doar pana la ora 12 produse in valoare de 4 milioane de euro (inca nu avem o cifra exacta pana la sfarsitul campaniei). Tin sa precizez ca, campania BF2013 o sa tina o saptamana.

La evoMAG m-am asteptat la reduceri mai consistente si la produse mai putin scumpe dar si asa sau miscat destul de bine, asta pentru ca pana la ora 12 sau inregistrat peste 10 mii de produse a caror valoare depaseste 11 milioane de euro.

FLANCO a fost doar in magazinele din tara, asa ca nu putem discuta sub nici o forma de vanzari din mediul online. Se estimeaza ca in primele 14 ore, magazinele FLANCO din intreaga tara au vandut produse in valoare de 450 de miliarde de lei vechi.

De la F64 avem noutati din ce in ce mai bune, au inregistrat comenzi in valoare de 1 milion de euro in primele 12 ore,
4 thoughts on “Statistici dupa Black Friday 2013: eMAG, evoMAG, Domo, F64 si Flanco !

 1. Cristian

  Cei de la Domo foarte neseriosi (Focsani) ,sunt la ei si rezerv televizorul lg la 900 lei , si mi-sa zis ca daca vin intr-o ora e al meu , la casa nu a putut sa mil vanda,pt ca cica era rezervat online.wtf ?

  Reply
 2. zonait Post author

  ciudat, mi se pare corect sa il vanda celui care a facut prima oara rezervare pe produs. Cel putin aceasta este parerea noastra

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J