Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Storcător de fructe Gorenje JC 800 Y pentru sucuri gustoase şi sănătoase

Sucul natural din orice fruct, pregătit în casă, este nu doar o băutură gustoasă şi hrănitoare, dar şi o sursă de energie şi vitalitate care se va dovedi o alegere salutară pentru un stil de viaţă echilibrat.

Iar primul pas pentru a vă pregăti sucuri naturale în fiecare dimineaţă este achiziţionarea unui storcător eficient. Storcătorul de fructe şi legume Gorenje JC 800 Y este alegerea excelentă pentru oricine îşi doreşte să savureze un fresh de portocale oricând doreşte şi într-un timp scurt. Aparatul se va dovedi o investiţie extrem de utilă, având în vedere preţul rezonabil de doar 289 lei, precum şi funcţiile multiple cu ajutorul cărora veţi putea pregăti sucuri delicioase cu pulpă, care vă vor asigura doza zilnică de vitamine şi nutrienţi, fără aditivi.

Puteţi stoarce orice fel de fruct, storcătorul având o putere de 800 W, capacitatea recipientului pentru pulpă este de 2l, iar a celui pentru suc de 1 l. Gorenje JC 800 Y este prevăzut cu 2 trepte pentru viteze, sită din inox, ceea ce este un mare avantaj deoarece este mult mai rezistentă, sistem de siguranţă şi sistem anti-alunecare pentru fixare pe blat.res_da7235d516153050672986d769cd9131

Carcasa este din plastic, viu colorată la fel ca fructele pe care le consumaţi, iar greutatea aparatului este de doar 3.5 kg. În manualul de instrucţiuni veţi vedea care sunt fructele şi legumele care trebuie decojite înainte de a fi stoarse, deşi majoritatea nu necesită decojire.

Un alt mare plus al storcătorului produs de Gorenje este recipientul pentru stocarea pulpei, care este partea cea mai importantă din fruct datorită vitaminelor hrănitoare pe care le conţine. Mai mult, zgomotul produs este destul de redus, iar storcătorul poate fi curăţat şi în maşina de spălat vase.

Gorenje JC 800 Y se va dovedi un produs extrem de util în bucătărie şi vă va ajuta, cu siguranţă, să aveţi un stil de viaţă mai sănătos, fără mari costuri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J