Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Asus Transformer Book T100TA-DK026H-laptop şi tabletă

Pentru cei care vor să-şi achiziţioneze atât un laptop nou, cât şi o tabletă, dar bugetul nu le permite, cei de la Asus vin cu o propunere care îndeplineşte ambele dorinţe: tableta-laptop Asus Transformer Book T100. La un preţ mai mult decât rezonabil, aproximativ 1700 lei, T100 combină eficienţa unui laptop cu portabilitatea unei tablete.
Tableta creată de Asus este urmaşa predecesoarei Vivo Tab şi poate fi văzută ca o alternativă mai ieftină şi mai puţin performantă a Microsoft Surface Pro 2.

t100-5
Practic o tabletă cu tastatură detaşabilă şi un ecran de 10 inci, rulează doar cu sistemul de operare Windows 8.1. Dimensiunile de 264x170x10.4 nu o transformă în cea mai subţire tabletă de pe piaţă, dar funcţionalitatea extinsă odată cu ataşarea tastaturii compensează. Un alt plus este durata lungă a bateriei care poate avea o autonomie de până la 7 ore.
Caracasa este făcută din plastic cu o structură rigidă care o face nealunecoasă şi ajută la o manevrabilitate uşoară prin care îţi poţi da seama dacă este ţinută corect în mână. Interfaţa Wi-Fi funcţionează extrem de bine, iar ecranul cu o rezoluţie de 1366×768 pixeli nu este chiar cel mai bun, dar favorizează funcţionalitatea desktop-ului. Interfaţa Windows 8.1 Microsoft Design Style oferă un contrast bun şi imagini în culori vii. Unghiurile de vizualizare ale display-ului oferă o vizibilitate surprinzător de bună chiar şi în lumina solară.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
În ceea ce priveşte tastatura, trebuie avut în vedere că este totuşi un produs 2 în 1, astfel că s-a dorit o anumită economie de spaţiu, aşa că scrierea unui roman la T100 poate că nu e cea mai bună idee, ţinând cont de dimensiunile reduse ale keyboard-ului. Un avantaj al laptopului-tabletă este însă USB-ul la care pot fi conectate mai multe device-uri precum mouse, imprimantă, un USB adiţional, chiar o tastatură mai mare.
Cu un spaţiu de stocare de 500 GB, cameră Web de 1.2 MP, tableta-laptop de la Asus se dovedeşte o alegere utilă pentru cei care oscilează între cumpărarea unui laptop sau a unei tablete.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J