Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Hero 8 de la Alcatel

Poate că Alcatel nu mai este un brand foarte mediatizat, dar cea mai nouă tabletă produsă, Hero 8, merită o privire mai detaliată. Anunţată la festivalul de la Berlin, IFA, în primul rând tableta se diferenţiază de celelalte produse ale firmei, care au un design mai irizat, datorită carcasei din aluminiu.

Alcatel-OneTouch-Hero-8-with-Octa-Core-Chip-Is-Thinner-than-the-iPad-Air-457820-4

Hero 8 are o grosime de doar 7.3 mm şi cântăreşte 310 grame, fiind cea mai subţire tabletă creată de Alcatel în ultimii ani. Are un design mai rotunjit, care iese în evidenţă, fiind mult mai stilizat decât cel al tabletelor mai pătrăţoase precum Sony Xperia Z3 şi Lenovo Tab S8. Tableta are o carcasă de aluminiu cu extremităţile din metal, iar partea din spate are o finisare mată de culoare neagră.

Hero 8 are un ecran de 8 inci, full HD cu 1,920×1200 pixeli, ceea ce înseamnă că ecranul arată mult mai ascuţit decât al predecesoarei sale, tableta One Touch Pop 8, lansată la CES, anul acesta. Faţetele  sunt şi ele mai subţiri, creând senzaţia de ecran mai mare. Tableta are un procesor de 2.0 GHz Media Tek, 2 GB memorie RAM şi 16 GB stocare. Un astfel de procesor şi memorie ar trebui să asigure o funcţionare fără probleme a tabletei.

hero8-2

Bateria de 4.060 mAh nu este cea mai performantă, dar va asigura energie suficientă pentru jocuri şi urmărirea unor filmuleţe timp de câteva ore. Hero 8 are un sistem de operare Android 4.4 KitKat, cea mai nouă versiune a sistemului. Nu sunt informaţii cu privire la updatarea acesteia la sistemul de operare Android L, care va apărea anul acesta. Alte caracteristici ale lui Hero 8 de la Alcatel mai sunt camera frontală de 2 megapixeli şi camera principală de 5 megapixeli. Camerele funcţionează şi în reţeaua 4G LTE. Fotografiile, filmele, înregistrările pot fi trimise şi prin Miracast către un televizor sau monitor compatibil.

Hero 8 va fi disponibilă publicului european luna aceasta şi se estimează că preţul va fi sub 200 de euro.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J