Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Allview a anuntat primele tablete cu Windows 10

Allview, brandul romanesc de telefoane inteligente si tablete, a prezentat primele 4 tablete care vor veni cu noul sistem de operare Windows 10 in premiera in Romania, disponibile pentru pre-comanda in shop-ul online Allview, fiind livrate din data de 30 iulie 2015.

“Am placerea de a va anunta astazi o premiera in Romania, disponibilitatea primelor tablete Allview cu Windows 10. Impreuna cu partenerii de la Microsoft oferim o experienta completa care va incuraja utilizatorii sa descopere noi functionalitati si aplicatii menite sa ofere experiente extraordinare. Se remarca butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care iti permite sa iei notite direct in pagina web, Snap si Virtual Desktop, care sporesc eficienta in organizare si multe altele”, a declarat Lucian Peticila, directorul general Allview.Tabletele Allview cu Windows 10

Noua campanie anuntata de Allview si Microsoft imbunatateste parteneriatul celor doua companii pe care l-au anuntat pentru prima data in luna iulie a anului trecut. Allview ofera posibilitatea de a achizitiona primele tablete din Romania care vin cu sistemul de operare Windows 10 la o promotie, impreuna cu un smartphone gratuit Allview Impera m, disponibila in perioada 23 – 30 iulie 2015.

Primele tablete Allview din Romania cu Windows 10 sunt: Impera i10G (1.199 lei), Wi10N PRO (1.099 lei), Wi8G (649 lei) si Impera I8 (599 lei).

Tabletele Allview cu Windows 10 (2)

“Allview este unul dintre cei mai activi si dinamici parteneri producatori de device-uri cu Windows din piata din Romania. Succesul si calitatea acestor dispozitive au demonstrat faptul ca un partener local se poate impune pe o piata competitiva cu tablete si laptop-uri 2-in-1 cu Windows, de aceea suntem foarte mandri ca astazi Allview anunta primele sale device-uri cu noul sistem de operare Windows 10, un Windows familiar dar mai bun, cu o experienta personalizata si naturala ce functioneaza la fel pe orice dispozitiv permitand oricui sa-si indeplineasca activitatile”, a declarat Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J