Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tefal FreeMove FV9910 – review, pret si pareri !

Fiecare dintre noi isi doreste sa poata iesi in societate pus la patru ace, cu hainele elegante si calcate perfect. Din acest motiv, venim in ajutorul dumneavoastra, prezentandu-va in cele ce urmeaza fierul de calcat fara fir de la Tefal, mai exact modelul FV9910, un produs pe care merita sa vi-l cumparati, tinand cont si de faptul ca nu costa mai mult de 329 de lei.

Este foarte usor, simplu de folosit, care ne este prezentat intr-o imbinare a culorilor alb si albastru, avand si un cablu de alimentare cu o lungime de 1.8 metri.

Modelul fara fir este primul de acest gen produs de Tefal, fiind un fier de calcat de o foarte buna calitate, fiind de un real ajutor in orice locuinta.

Vom incerca in cele ce urmeaza sa va prezentam cateva detalii tehnice ale acestui produs, pentru a va asigura ca veti face cea mai potrivita alegere cand il veti cumpara.

Tefal Freemove FV9910E0

Talpa fierului de calcat fara fir de la Tefal este una de tip Ultragliss, prin care veti beneficia mereu de haine calcate la cele mai inalte standarde ale calitatii. In acelasi timp, acest fier de calcat este prevazut cu un rezervor pentru apa cu o capacitate de 0.25 litri si are o putere foarte mare de 2400 wati.

Astfel, putem afirma fara doar si poate ca acest fier de calcat fara fir produs de Tefal, are aceeasi putere de lucru ca si unul obisnuit cu cablu. Dar, spre deosebire de fierul de calcat clasic, acesta va ofera lejeritate prin faptul ca veti putea sa inconjurati masa de calcat fara a mai fi incomodati de cablul de alimentare.

Spre exemplu, o alimentare de doar patru secunde cu energie electrica va ofera aproximativ 30 de secunde de calcare la cel mai inalt nivel.

Fierul de calcat fara fir de la Tefal detine o multime de functii special facute pentru a va oferi o experienta unica cu rezultate exceptionale. Dintre acestea va mentionam ca are un debit de abur de 35 g/min iar jetul acestuia este de 150 g/min.

Dispune de asemenea de o functie de calcare si pe verticala, dar si cea de pulverizare a spray-ului. Toate aceste caracteristici fac din acest produs, unul de real folos pentru casa dumneavoastra, care o sa va ofere mereu calitate, stil si eleganta de fiecare data.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J