Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Telefon mobil UTOK 351D, Dual Sim Pearl – caracteristici

Un smartphone simplu şi ieftin, ideal pentru cei care îşi doresc să păstreze funcţiile de bază ale unui telefon obişnuit, dar să se bucure şi de facilităţile oferite de un smartphone, cum ar fi citirea emailuri-lor, aplicaţii utile, fotografii de calitate sau jocuri.
Disponibil pentru mai puţin de 300 de lei, UTOK 351 D este unul dintre cele mai accesibile telefoane inteligente de pe piaţă. Veţi realiza fotografii reuşite cu camera de 5 megapixeli şi puteţi îmbunătăţi calitatea acesteia printr-o serie de opţiuni, cum ar fi HDT, Panorama şi Detecţia Zâmbetului. Calitatea video a imaginilor filmate este de 480 p, iar procesorul Dual Core vă ajută să editaţi documente sau să vă relaxaţi cu jocurile din Play Store. Smartphone-ul are un ecran HVGA de 3.5 inci, iar designul simplist este destul de drăguţ, având în vedere preţul.

res_6117a88b80b47709d3f4c64a08a7a236
UTOK 351D are o memorie internă de 4 GB care vă permite să descărcaţi toate aplicaţiile necesare, aceasta putând fi extinsă printr-un card microSD până la 32 GB. Cu o memorie generoasă, telefonul este dotat şi cu caracteristici ideale pentru conexiunea la internet. Pentru cei care petrec un timp îndelungat navigând pe internet, HSDPA va fi mai mult decât util, ajutându-vă să vă conectaţi rapid, nu lipseşte nici conexiunea prin Wi-Fi. Modulul GPS vă ajută atunci când doriţi să plecaţi pe tărâmuri necunoscute, iar conectarea la sistemul audio se face wireless prin Bluetooth, la fel şi schimbul de fişiere, iar Micros USB-ul transferă rapid orice fel de date doriţi.
Pentru mai mult divertisment şi muzică, smartphone-ul are prevăzut şi radio FM, pentru cei care iubesc să asculte muzică şi programele de gen. Astfel, pentru un preţ atât de mic, veţi obţine un smartphone care nu vă va dezamăgi, producătorii reuşind să încorporeze toate funcţiile de bază ale unui smartphone pe care, oricine doreşte un astfel de telefon, şi-l poate permite.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J