Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Clasamentul televizoarelor in 2015

In principiu nu exista cel mai bun televizor, exista preferinte de care utilizatorii au libera alegere, fie ca vorbim despre LG, SAMSUNG, SONY, SHARP, TOSHIBA, PHILIPS, PANASONIC si lista continua, fie ca vorbim despre marci mai putin cunoscute, fiecare televizor isi are cumparatorul lui in functie de buget.

Este clar ca in 2015 caracteristicile televizoarelor sunt din ce in ce mai puternice si concurenta este acerba, insa din propria experienta si de cand scriem noi articole, am reusit sa facem un mic top, acest top este doar o parere personala a noastra.

Pe primul loc clasam TELEVIZOARELE de la SONY, parca ne inspira incredere atunci cand cumparam un produs de la SONY, dar pe langa incredere trebuie sa trecem in revista diagonalele uriase, rezolutiile uimitoare si caracteristicile superioare ale imaginii, acestea fac din brand-ul SONY o marca, care am pus-o pe primul loc in topul nostru.

televizoare oled

Al 2-lea loc il ocupa fara indoiala televizoarele de la SAMSUNG, anul acesta SAMSUNG a semnat un contract cu SONY si produc televizoare care vin cu tehnologia PlayStation NOW, astfel ne putem juca direct de pe televizor, tot ce ne trebuie este doar un simplu controler. Pe langa aceasta tehnologie sa nu uitam de televizoarele OLED cu rezolutie de 4k si de televizoarele interactive care au inceput sa prinda din ce in ce mai bine.

Pe locul 3 este clar ca vin televizoarele de la LG, acestea nu au nevoie de nici o prezentare mai ales ca in 2014 au fost un real succes datorita pretului si datorita noilor functii pe care le-a introdus. Pe langa telecomanda magica pe care o regasim la orice SMART a mai venit in 2014 si cu ochelarii 3D confortabili, in 2015 cu siguranta vom avea si alte noutati.

Locul 4 este ocupat de Philips, ne-a uimit cu design-ul dar si cu calitatea lor. Putem sa spunem ca au fost singurii care au venit cu tehnologia Ambilight, insa nu putem sa le punem la bataie cu televizoarele de la Samsung sau Sony.

Restul televizoarelor sunt din gama low budget, mai avem cateva modele interesante de la Sharp, insa sunt foarte putine modele pe care le putem remarca si in 2015.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J