Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizoare Samsung PNF 8500

Plasmele PNF 8500, produse de Smasung, au fost numite de specialiști ultimele plasme de calitate, iar această apreciere au primit-o pe bună dreptate, mai ales că producătorii au declarat că nu vor mai scoate pe piață, în afară de aceste modele, nicio altă plasmă, cel puțin nu anul acesta. Imaginile oferite sunt ireproșabile, claritatea ecranului, luminozitatea, acuratețea culorilor, toate acestea combinate cu funcționalitatea unui smart TV, fac din seria de plasme Smasung PNF 8500, unele dintre cele mai bune la ora actuală.

images
Televizorul este cu adevărat remarcabil, atât ca design, cât și ca funcționalitate și calitate a imaginii. În primul rând, telecomanda iese în evidență, prin designul rafinat, superior multora de pe piață. Este mică, are amplasate câteva butoane în partea superioară și inferioară, între care este amplasat un touch pad spațios și funcționează prin Bluetooth, astfel că nu trebuie direcționată spre televizor. Telecomanda răspunde rapid la comenzi, navigarea este ușoară, iar funcționalitatea ei vă va schimba complet percepția asupra telecomenzilor standard.

download
Samsung PNF8500 vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D, iar Samsung Smart Hub are încorporate o varietate de aplicații ce pot cu ușurință înlocui canalele din grila de cablu, datorită interfaței ofertante de care nu vă veți plictisi.
Browser-ul Web funcționează perfect, iar televizorul poate fi conectat prin Bluetooth la o tastatură și mouse, iar prin Smart Interaction puteți controla interfața televizorului prin intermediul vocii și gesturilor.
În ceea ce privește calitatea imaginii, după cum spuneam, este una foarte bună. Samsung a inclus și opțiunea Black Optimizer prin care puteți alege dintre mai multe nivele de negru ale imaginilor, dar și opțiunea de anulare a efectului Soap Opera.
Consumul de energie este mai mare decât al unui televizor LCD, iar prețul se apropie de 2000 de dolari. Samsung PNF 8500 este una dintre cele mai bune plasme și smart TV-uri, deși calitatea superioară și funcționalitatea vin cu un preț destul de mare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J