Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor Interactiv LED Samsung 75HU7500, 189 cm, Ultra HD

Daca ati apreciat rezolutia Full HD, ce ziceti de vizionarea Ultra HD? Televizorul Interactiv LED Samsung 75HU7500 dispune de o rezolutie de 3840 X 2160 si o diagonala de 189 centimetri, fiind o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD. In plus, tehnologia moderna UHD Dimming ofera un contrast si o culoare de calitate, astfel incat va puteti bucura de culori cat mai vii si cat mai moderne.

Tehnica Brilliance a televizorului asigura o redare cat mai reala si naturala a culorilor, iar prin Clear Motion puteti sa urmariti emisiunile sport preferate, fara sa fiti dezamagiti de claritate imaginilor in miscare. Extrem de interesant este faptul ca televizorul Interactiv LED Samsung 75HU7500 dispune de kit-ul UHD Evolution, prin care poate fi actualizat astfel incat sa fie compatibil cu viitoarele standarde UHD. Asadar, nu mai trebuie sa va ingrijorati ca trebuie sa achizitionati mai tarziu un alt televizor. Acest kit se achizitioneaza separat.

In plus, acest televizor dispune de tehnologia Motion Control, prin care se poate selecta volumul sau se poate schimba canalul, printr-o simpla miscare a degetelor. De asemenea, datorita procesorului puternic Quad Core, televizorul atinge performante inalte, insa dispune si de modul Fotbal, asemeni altor televizoare Smart Samsung.

Televizor Interactiv LED Samsung 75HU7500, 189 cm, Ultra HD

Prin acest modul vizionarea unui meci de fotbal este mai interesanta, deoarece veti putea observa culorile vii, precum cele ale ierbii de pe teren sau veti putea auzi foarte bine atmosfera din tribune, gratie efectului puternic de muti-surround. De asemenea, puteti viziona pe ecranul Samsung cintinutul disponibil pe dispozitivele mobile cu multa usurinta. Se poate realiza si fara sa mai schimbati sursa TV, doar prin deshiderea panoului de notificari al dispozitivului mobil si  selectarea pictogramei Screen Mirroring, iar apoi sa alegeti televizorul.

Gratie multiplelor functii de care dispune televizorul Interactiv LED Samsung 75HU7500, acesta poate fi privit ca o jucarie performanta, deoarece veti gasi de fiecare data o functie interesanta pe care sa o indragiti. Totodata, puteti impartasi prietenilor o performanta de divertisment, prin transformarea living-ului dumneavoastra intr-un mini-cinema si vizionarea unui film interesant alaturi de acestia.

Prin accesarea bannerul de mai jos sunt oferite mai multe informatii cu privire la televizorul Interactiv LED Samsung 75HU7500, cat si la pretul actualizat al acestuia.

banner 3

 • Tehnologie: LED
 • Smart TV: Smart TV 3D
 • Gama: 2014
 • Sistem audio: Front Firing + New Waveguide
 • Diagonala ecran (cm): 189
 • Rezolutie: 3840 x 2160
 • Aspect imagine: 16:9One thought on “Televizor Interactiv LED Samsung 75HU7500, 189 cm, Ultra HD

 1. Ionut

  la un televizor cu rezoluti uhd nu ai ce sa comentezi, acum am vazut ca sunt in voga televizoarele oled, le-am vazut in mall la baneasa, sunt super subtiri si au o calitate uimitoare, dar sunt si super scumpe

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J