Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LED Orion, 41 cm, HD, T 16D/LED – oferte, pret, reduceri, detalii si caracteristici!

res_1062810eb6a206d1076ccbbfeaa8cae1Daca esti in cautarea unui televizor de mici dimensiuni, ieftin si sa aibe tehnologia LED, atunci ati aterizat unde trebuie pentru ca in aceasta seara vom prezenta televizorul T 16D/LED de la Orion, un televizor ce are o diagonala de 41 cm si o imagine HD.

Clar nu este un televizor care sa il tii in dormitor, este un TV care il poti pune in bucatarie, in magazin sau intr-o camera mica. Este ideal atunci cand spatiul este ingust, foarte bun chiar si pentru cei care vor sa-l foloseasca pe post de monitor al calculatorului. Putem sa-l laudam si din punct de vedere al conectivitatii, asta pentru ca are o mufa HDMi cu care putem sa-l conectam la PS3 sau laptop, pe langa aceasta mufa gasim si un port USB si o conexiune SCART (din ce in ce mai putin folosita).


Remarcam acest TV prin pretul extrem de scazut, doar 399 ron tinand cont ca avem si transport gratuit. Putem de asemenea sa remarcam ca este cel mai mic pret de pe piata pentru un televizor led cu aceste caracteristici. Dupa cum stiti, tehnologia LED este cea mai avansata din punct de vedere al claritatii imaginii, plus de asta vine cu un consum de energie extrem de scazut.

Pentru cei interesati de consumul de energie ii anuntam ca acest TV are doar 24 kw. Toate adunate este un televizor/monitor care isi merita fiecare leu.

  • 3D: Nu
  • Tehnologie: LED
  • Gama: 2013
  • Sistem audio: Stereo
  • Diagonala ecran (cm): 41
  • Calitate imagine: Imagine HD
  • Aspect imagine: 16:9
  • Rezolutie: 1366 x 768One thought on “Televizor LED Orion, 41 cm, HD, T 16D/LED – oferte, pret, reduceri, detalii si caracteristici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J