Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LED Orion T 19D/LED – 299 RON de black friday 2014

Orion T 19D/LED este un televizor ce are o diagonala de 47 cm, destul de micut, insa o alegere foarte buna pentru camera copilului sau de ce nu pentru o bucatarie sau un spatiu mai mic. Un televizor pe care il putem achizitiona de black friday la un pret atat de mic incat pare ireal, este vorba de suma de 299 lei, sincer sa fiu cred ca este cel mai ieftin LED de pa piata IT din Romania.

Televizorul LED Orion T 19D/LED vine cu o rezolutie FULL HD si cu un contrast 3000:1, un televizor care va ramane in istoria preturilor pentru monitoarele LED. Sincer nu o sa cred ca pe parcursul anului care o sa vina o sa avem un asemenea pret pentru un TV LED.

Este clar ca daca va doriti un televizor de dimesniuni mai mici, modelul de la Orion este alegerea perfecta. Raportul dintre calitate si pret este unul mai mult decat satisfacator. Nu crezi ca vine la un pret de 299 RON ? …acceseaza link-ul de mai jos si te poti convinge singur.

Specificatii tehnice

Contrast: 3000:1
Rezoluţie: 1366×768 pixeli
Rată refresh: 50-60Hz
Tip tuner: MPEG-4
Sistem boxe: NICAM stereo
Intrări – ieşiri: Euro-SCART, HDMI, USB, VGA (D-Sub)
Standarde suportate: DVB-T pentru radiaţii terestre
Putere boxe: 2x10W
Alte caracteristici: OSD, teletext, sistem meniu multilingvistic

Televizor LED Orion, 47 cm, HD, T 19D/LED

Televizor LED Orion, 47 cm, HD, T 19D/LED
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J